Ο Ronaldo “ανάβει” έναν οπαδό του

13/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο επιθετικός της Real Madrid δεν θέλει και πολλά για να μας δείξει το τέλειο σώμα του. Έτσι πριν λίγες ημέρες και κατά τη διάρκεια αγώνα, επέλεξε για μια φορά να βγάλει τη μπλούζα του…για να τον συγχωρέσει ένας fan.

Στο 16ο λεπτό του αγώνα ο ποδοσφαίριστης «άναψε» έναν οπαδό της ομάδας του…με μια μπαλία στο πρόσωπο. Με το τέλος του αγώνα, ο Ronaldo πήγε να δεί το «θύμα» και του χάρισε την μπλούζα του…όχι την ιδρωμένη αλλά μια νέα που έφεραν από την ομάδα.

Στο περιοδικό πάντως κάποιος θα ήθελε την ιδρωμένη μπλούζα του Ronaldo.

Δείτε το βίντεο

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!