Ο Ricky Martin σε συναυλία στελεχών της TARGET

25/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Με ένα νέο βραβείο, αυτό το οποίο παρέλαβε πριν λίγες ημέρες από την GLAAD για την προσφορά του κατά της ομοφοβίας ( κάντε κλίκ και διαβάστε εδώ το άρθρο μας ) , ο Ricky Martin τραγούδησε σε εκδήλωση των 10.000 managers της αλυσίδας καταστημάτων Target, hΗ οποία στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί ότι υποστηρίζει ομοφοβικές πολιτικές ομάδες.

Πρόσφατα, η Lady Gaga είχε ακυρώσει τη συνεργασία της με την εν λόγω αλυσίδα καταστημάτων επειδή η αλυσίδα καταστημάτων δεν είχε τελικά προχωρήσει στο να κάνει αλλαγές στην πολιτική της και πιο συγκεκριμένα να σταματήσει να στηρίζει ομοφοβικές πολιτικές ομάδες και να υποστηρίξει οικονομικά τα ΛΟΑΤ δικαιώματα.

O Ricky Martin έχει συμφωνία με την αλυσίδα για την προώθηση του τελευταίου του δίσκου στα καταστήματα TARGET από τον Ιανουάριο του 2011.

Πηγή : Pink News

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!