Σε έναν gay γάμο παρευρέθηκε ο πρώην πρόεδρος των Η.Π.Α, George H.W. Bush, έχοντας μάλιστα το ρόλο του επίσημου μάρτυρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με την πρώην πρώτη κυρία παρακολούθησαν το γάμο των Bonnie Clement και Helen Thorgalsen, υπογράφοντας παράλληλα ως μάρτυρες την άδεια γάμου.

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία γάμου για εμάς και είχαμε την τιμή να έχουμε τον πρώην πρόεδρο και τη γυναίκα του όχι μόνο σαν καλεσμένους αλλά και ως μάρτυρες» δήλωσε η Thorgalsen στο κανάλι ABC.

Ο εκπρόσωπος του Bush, Jim McGarth, δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη αν ο ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος υποστηρίζει την ισότητα στο γάμο. Αρκέστηκε μόνο στο σχόλιο ότι η συγκεκριμένη τελετή ήταν ανάμεσα σε δύο φίλους.

πηγή: www.advocate.com

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!