Ο Bill Clinton και η κόρη του στηρίζουν το gay γάμο

09/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο πρώης πρόεδρος των ΗΠΑ υποστηρίζει και αυτός με τη σειρά του την αλλαγή της νομοθεσίας του γάμου στη Νέα Υόρκη όπως εμφανίζεται όλο και περισσότερο πιθανό ότι οι νομοθέτες θα ψηφίσουν για το μέτρο ισότητας μέχρι τον Ιούνιο.

Ο Clinton, δημοφιλής στο δημοκρατικό κόμμα, ανήγγειλε την υποστήριξή του σε ένα δελτίο τύπου που δημοσιεύθηκε από την Human Rights Campaign την προηγούμενη εβδομάδα, λέγοντας ότι ο στόχος για μια «περισσότερη τέλεια ένωση» περιλαμβάνει την ισότητα γάμου.

Εδώ και αρκετό καιρό η κόρη του πρώην προέδρου, Chelsea Clinton, στηρίζει ανοιχτά την ισότητα και το άνοιγμα του δικαιώματος του γάμου και στα ομόφυλα ζευγάρια. Την περασμένη εβδομάδα, η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ βρισκόταν στην έδρα της οργάνωσης για να εργαστεί ως εθελόντρια στο τηλεφωνικό κέντρο της οργάνωσης.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ , μπορεί να μην έκανε τίποτα ώστε να αλλάξει η νομοθεσία για το δικαίωμα εισόδου των οροθετικών και ασθενών με AIDS ή για τα ΛΟΑΤ δικαιώματα ή τον νόμο DOMA όσο ήταν πρόεδρος, αλλά επέλεξε, τώρα πλέον που μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της Νέας Υόρκης στηρίζει το gay γάμο να τοην στηρίξει και αυτός με τη σειρά του.

Ποτέ δεν είναι αργά…

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!