Ο διάσημος γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής ( και πάντα πολύ sexy ) David Ginola, ποζάρει για το επόμενο τεύχος του γαλλικού περιοδικού TETU και δίνει μια ξεχωριστή συνέντευξη.

Στη συνέντευξη του στο γνωστό γαλλικό gay περιοδικό, ο David Ginola, πρώην παίκτης μεταξύ άλλ ων στην Paris Saint-Germain, τη  Tottenham Hotspur και τη Newcastle United, δηλώνει έτοιμος να στηρίξει όσους ποδοσφαιριστές επιθυμούν να κάνουν το coming out τους.

Ο Ginola, ο οποίος ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο, χώρα που έκανε μεγάλο μέρος της διεθνούς καριέρας του, δήλωσε μεταξύ άλλων « ελπίζω και άλλα ονόματα του διεθνούς αθλητισμού να πάρουν όμοιες θέσεις για να προχωρήσει η καταπολέμιση της ομοφοβίας πιο γρήγορα».

Ο David Ginola εκτός από σπουδαία καριέρα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, έκανε κι εμφανίσεις εκτός γηπέδων, σε ταινίες, αλλά και διαφημιστικά σποτ. Τo 2009, ο παλαίμαχος άσος της Paris Saint-Germain, της Tottenham Hotspur και της Newcastle United αποφάσισε να ποζάρει γυμνός για ένα πορτρέτο. Η είδηση έγινε γνωστή και μάλιστα καλύφθηκε από την βρετανική τηλεόραση.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TETU το οποίο κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή : TETU / Φωτογραφίες : TETU

 

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]