Η γαλλική πρωτεύουσα, είναι πλέον από το πρωί στις πόλεις υπογράφοντες του κειμένου ενάντια στην ομοφοβία στα γήπεδα.

Το δημαρχείο του Παρισιού υπέγραψε τη Δευτέρα την Κάρτα κατά της ομοφοβίας στο ποδόσφαιρο, την Κόκκινη κάρτα στην Ομοφοβία. Το κείμενο περιλαμβάνει κυρίως τη ρητή καταδίκη της ομοφοβίας, την προώθηση της ποικιλομορφίας στο ποδόσφαιρο και τη δέσμευση κυρώσεων σε περίπτωση ομοφοβίας και διακρίσεων.

Με την ευκαιρία, παρουσιάστηκε και το σπότ το οποίο θα «παίζει»κατά τους αγώνες ποδοσφαίρου «b yourself» στο Parc des Princes στις 4 Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο

Campaign against homophobia 2011 from Franck Annese on Vimeo.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]