Είθισται οι εκάστοτε πολιτικοί να παρευρίσκονται στις κοσμικές εκδηλώσεις και στα πολιτιστικά δρώμενα μετά των συζύγων τους. Για το λόγο αυτό και ο υπουργός Υγείας της Νορβηγίας Μπεντ Χάγε, αποφάσισε να παρευρεθεί στους χειμερινούς ολυμπιακούς στο Σότσι, συνοδευόμενος από το σύζυγό του.

Όταν ρωτήθηκε από ένα δημοσιογράφο της εφημερίδας Stavanger Aftenblad για την επιλογή του αυτή, ο ίδιος απάντησε: «Είναι απολύτως φυσιολογικό οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να συνοδεύονται στα ταξίδια τους από τους και του/τις συζύγους τους».

«Ανυπομονώ να παρακολουθήσω τους Αγώνες και να στηρίξω όλους τους Νορβηγούς αθλητές».

Ο 42χρονος Χαγέρ, που είναι μέλος του κυβερνητικού, δεξιού συνασπισμού, είναι παντρεμένος με τον Νταγκ Τέργε Σόλβανγκ, τον διευθυντή μιας διαφημιστικής εταιρείας.

Τολμηρός ο υπουργός…

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!