Μία εβδομάδα στους δρόμους συμπλήρωσαν οι «Αγανακτισμένοι» και δίνουν νέο ραντεβού το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες πόλεις.

Το καθημερινό ραντεβού έχει οριστεί για κάθε ημέρα στις 6 μ.μ στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στις 7μμ στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και σε κεντρικές πλατείες πολλών πόλεων σε όλη τη χώρα.

Οι «Αγανακτισμένοι» έχουν απευθύνει επίσης κάλεσμα για νέα πανευρωπαϊκή κινητοποίηση το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]