Λονδίνο : Σύλληψη του άνδρα που κόλλαγε ομοφοβικά αυτοκόλλητα

14/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ένα Βρετανός πολίτης συννελήφθη για τα ομοφοβικά αυτοκόλητα τα οποία είχαν βρεθεί σε διάφορα σημεία  στο East End του Λονδίνου.

Κολλημένα έξω από σχολεία και μπαρ γύρω από το Whitechapel, το Shoreditch, και τα αυτοκόλλητα απεικόνιζαν μια σημαία ουράνιο τόξο με μια γραμμή να τη διαχωρίζει και με το μήνυμα  «Προειδοποίηση. Ομοφυλοφιλικά ελεύθερη ζώνη. Και φόβος στον Αλλάχ. Ο Αλλάχ είναι αυστηρός στην τιμωρία.»

Ο Mohammed Hasnath, 18 ετών, από το Leamouth, κατηγορείται για την παραβίαση της παραγράφου 5 του νόμου δημόσια τάξης, η οποία απαγορεύει την παρενόχληση.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!