Ένα ζευγάρι από τον Καναδά έχει αποφασίσει να μην αποκαλύψει το φύλο του τρίτου παιδιού τους, του/της Storm ( το μωρό στη φωτογραφία ), επειδή λένε ότι το φύλο είναι ασήμαντο όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο.

Οι υπερήφανοι γονείς Kathy Witterick και David Stocker του Τορόντο, σε συνέντευξη στο Parent Central λένε πώς δεν υπάρχει τίποτα διφορούμενο «ανατομικά» στο μωρό, απλά θεωρούν ότι το φύλο δεν αποτελεί ένα σοβαρό παράγοντα στον καθορισμό του παιδιού τους.

” Όταν το μωρό γεννιέται, ακόμη και οι άνθρωποι που σας αγαπούν πιό πολύ και σας ξέρουν τόσο στενά, η πρώτη ερώτηση που κάνουν είναι, αν είναι αγόρι η κορίτσι. Εάν θέλετε να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο δεν ρωτάτε τι έχει ανάμεσα στα πόδια.”

Σύμφωνα με το άρθρο, οι μόνοι άνθρωποι που ξέρουν το φύλο του μωρού είναι οι δύο μαίες βοήθησαν στη γέννα, και τα δύο αδέρφια του μωρού.

Σημείωση : Ο όρος “άφυλο” του τίτλου βασίζεται στο αγγλικό Genderless.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]