Η Ιταλική δικαιοσύνη επέλεξε την εκδοχή της ιταλικής αστυνομίας που είχε συλλάβει το ζευγάρι το 2007, κοντά στη gay περιοχή της Ρώμης, αλλά ο Michele και ο Roberto δε το βάζουν κάτω.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι διέπραξαν “άσεμνες πράξεις” πριν τέσσερα χρόνια στην πλατεία του Κολοσσαίου και καταδικάστηκαν σε δύο μήνες φυλάκιση. Η ποινή άλλαξε σε πρόστιμο 2.280 ευρώ κατόπιν αιτήσεως του δικηγόρου τους, ο οποίος ανακοίνωσε ταυτόχρονα ότι το ζευγάρι θα κάνει έφεση, μιας και οι πελάτες του, υποστηρίζουν από την πρώτη ημέρα ότι δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από ένα φιλί.

Τον Ιούλιο του 2007, η υπόθεση έκανε θόρυβο στη γειτονική Ιταλία, όταν η αστυνομία συνέλαβε τον Michele και τον Roberto, ηλικίας  28 και 34 ετών αντίστοιχα, με την κατηγορία ότι έκαναν  “αισχρές πράξεις σε δημόσιο χώρο και προσβολή της δημοσίας αιδούς“, ενώ το ζευγάρι κάνει λόγο για παθιασμένα φιλιά στο στόμα και στο στέρνο αλλά όχι κάτι παραπάνω. 

Η αντίδραση ήταν να διοργανωθεί από ΛΟΑΤ οργανώσεις ένα kiss-in ( φωτογραφίες ) για να υποστηρίξουν τους δύο νέους άνδρες καθώς και για να υπερασπιστούν το δικαίωμα στο να προβάλει κάποιος την ομοφυλοφιλία του δημοσίως.

Πηγή : TETU
Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]