Η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied στηρίζουν τον γάμο ΛΟΑΔ ζευγαριών

07/06/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η γνωστή ηθοποιός και βραβευμένη με Oscar, Natalie Portman και ο αρραβωνιαστικός της, ο γνωστός Γαλλος χορευτής και χορογράφρος  Benjamin Millepied, στηρίζουν ανοιχτά τα ΛΟΑΔ δικαιώματα και τον γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Πρόσφατα το διάσημο ζευγάρι έγινε και αυτό μέρος της καμπάνιας  “I Do” η οποία καλεί τον πρόεδρο Barack Obama να στηρίξει την πλήρη ισότητα στο γάμο.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!