«Μετά από πρόσκληση της οργανωτικής επιτροπής του EuroPride Roma 2011, η Lady Gaga θα συμμετάσχει στο EuroPride, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη της στη ΛΟΑΔ κοινότητα» αναφέρει το δελτίο τύπου της οργανωτικής επιτροπής του Euro Pride.

Η τραγουδίστρια θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις στη Ρώμη, στη 18η έκδοση του Euro Pride, το οποίο φέτος θα διοργανωθεί στη Ρώμη, σε μια χώρα που τα ΛΟΑΔ δικαιώματα παραμένουν στάσιμα και με έντονη παρουσία της Καθολικής εκκλησίας.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου. Θα ξεκινήσει από την Piazza dei Cinquecento, θα συνεχίσει στην via Cavour και το Fori Imperiali. Από το Κολοσαίο θα φτάσει στο Circo Massimo όπου θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη συναυλία με την Lady Gaga.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]