Η Lady Gaga, «επίτιμος δημότης» του Σύδνεϋ

13/07/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Η Lady Gaga, «επίτιμος δημότης» του Σύδνεϋ, για τη μεγάλη προσφορά της στα ΛΟΑΔ δικαιώματα.

Η τραγουδίστρια, έλαβε την τιμητική αυτή διάκριση την Τρίτη, στο δημαρχείο της πόλης, με την ευκαιρεία της πρόσφατης της επίσκεψης στην Αυστραλία για τη συναυλία της Τετάρτης.

«Η Lady Gaga αποτελεί  μια ισχυρή υποστήριξη για τη ΛΟΑΔ κοινότητα του Σύδνεϋ, και είναι σημαντικό να ανταμείψουμε τα πρόσωπα που εμμένουν στο πνεύμα και στα ιδανικά της πόλης μας» δήλωσε η δήμαρχος, Clover Moore ( στη φωτογραφία με τη Lady Gaga )

«Για την πόλη μας είναι σημαντικό να ευχαριστούμε μια καλλιτέχνιδα η οποία χρησιμοποιεί τη φήμη της για να σταματήσουν οι προκαταλήψεις και οι διακρίσεις των ΛΟΑΔ πολιτών

Η δήμαρχος Clover Moore έκανε αναφορά και στην έλλειψη νόμου που να επιτρέπει το γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

«Ο νόμος οφείλει να αλλάξει. Κάθε πολίτης της Αυστραλίας, πρέπει να έχει το δικαίωμα να εκφράζει την αγάπη του, στο άτομο το οποίο επιθυμεί

Τη Δευτέρα το βράδυ, η Lady Gaga, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, κάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας, να θεσμοθετήσει τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου.

Πηγή : E-licco

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!