Η σουηδική μάρκα εσωρούχων Björn Borg αποφάσισε να επεκταθεί και στην διαδικτυακή αγορά της Ρωσίας, δηλώνοντας παράλληλα την υποστήριξη της στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Γνωστή για τα ιδιαίτερα και χρωματιστά της σχέδια, η γνωστή εταιρεία εσωρούχων καταχώρησε μια ολοσέλιδη διαφήμιση στην Τρίτη σελίδα των Moscow Times.

H εν λόγω διαφήμιση, η οποία αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα υποστήριξης προς την LGBT κοινότητα της Ρωσίας, απεικονίζει μια σειρά από χρωματιστά εσώρουχα, τοποθετημένα με τέτοιον τρόπο ώστε να παραπέμπουν σε σημαία ουράνιου τόξου.

«Η Björn Borg σαν μάρκα, πάντα υποστήριζε την ισότητα σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε η Lina Söderqvist, διευθύντρια marketing της εταιρείας. «Αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα να αγαπάς και να κάνεις έρωτα με όποιον επιλέξεις, κάτι που θέλαμε να τονίσουμε μέσα από τη διαφήμιση αυτή».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected] Cu!