Ο κυβερνήτης της πολιτείας του Delaware υπέγραψε το νόμο με τον οποίο θα επιτρέπεται η υπογραφή συμφώνου κοινωνικής συμβίωσης στην πολιτεία.

Κατά την τεετή υπογραφής ο κυβερνήτης  Jack Markell δήλωσε  στα gay ζευγάρια “Η οικογένεια σας είναι πλέον ίση και νόμιμη .”

Ο νόμος ισχύει από 1η Ιανουαρίου 2012 και όλα τα ζευγάρια της πολιτεία θα έχουν “ ίδια δικαιώματα, οφέλη, προστασία και ευθύνες με τα παντρεμένα πρόσωπα βάσει του νόμου του Delaware” .

Τα διάφορα θρησκευτικά δόγματα θα μπορούν να πραγματοποιούν αν το επιθυμούν θρησκευτικές τελετές, αλλά όσα δεν το επιθυμούν δεν θα είναι αναγκασμένα.

Η πολιτεία του Delaware ενώνει την πολιτική ισότητας με άλλες έξι πολιτείες των ΗΠΑ που το έχουν ήδη κάνει.

Πηγή : Pink news
Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]