Η.Π.Α : Παρενόχληση ομόφυλων οικογενειών σε εστιατόριο

25/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Σε ένα εστιατόριο στο Τέξας των ΗΠΑ, μια ομοφοβική σερβιτόρα αντιδρά με ομοφοβικά σχόλια σε μια οικογένεια με δύο λεσβίες μητέρες και σε μια οικογένεια με δύο gay πατέρες. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από τις δύο λεσβίες μητέρες και τα παιδιά τους να φύγουν από το εστιατόριο, μιας και το Τέξας είναι μια από τις πολιτείες των ΗΠΑ που κάποιος μπορεί να αρνηθεί να εξυπηρετήσει έναν πολίτη επειδή είναι ομοφυλόφιλος.

Αυτό έγινε βέβαια στα πλαίσια της εκπομπής του τηλεοπτικού ABC, What Would You Do? και με κρυφές κάμερες.

Θα αντιδράσουν οι θαμώνες του εστιατορίου στην ομοφοβική αυτή συμπεριφορά ; Θα επιλέξουν να υπερασπιστούν τις οικογένειες ή θα επιλέξουν να σιωπήσουν ;

Δείτε το βίντεο

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!