Ο Peter Vidmar,  ο οποίος είχε διοριστεί την προηγούμενη εβδομάδα υπεύθυνος της αποστολής της U.S Olympic team, δηλαδή της Αμερικάνικης απόστολής των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, υπέβαλε την παραίτηση του, λόγω των αντιδράσεων που είχε προκαλέσει στις ΗΠΑ ο διορισμός του, μιας και ο Vidmar είναι γνωστός ακτιβιστής κατά των ΛΟΑΤ δικαιωμάτων.  

Οι αντιδράσεις ξεκίνησαν με το δημοσιέυμα της Chicago Tribune το οποίο ανέφερε ότι ο Vidmar ήταν υποστηρικτής της Proposition 8,  η οποία το 2008 ballot δεν άφησε να ψηφιστεί το σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης στην California για ομόφυλα ζευγάρια. Μεταξύ των επικριτών του, ήταν και ο αθλητής των ολυμπιακών αγώνων Johnny Weir, ο οποίος είναι ανοιχτά gay  καθώς και η πρώην πρόεδρος της γυναικείας συνομοσπονδίας αθλητισμού Aimee Mullins.

Ο Vidmar,  έχει κερδίσει το 1984 χρυσό μετάλλιο στη γυμναστική. Υποστήριξε ότι η στήριξη του στην ομοφοβική Prop. 8 έχει ως μοτίβο της την πίστη του, μιας και ο Vidmar είναι μορμόνος.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]