Η.Π.Α : Η ΛΟΑΔ ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου

03/06/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Λευκός Οίκος εγκαινίασε τη νέα ιστοσελίδα, ειδικά σχεδιασμένη για τη ΛΟΑΔ κοινότητα. Μέσα από αυτή την κίνηση ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama δηλώνει ανοιχτά την υποστήριξη του στη ΛΟΑΔ κοινότητα.

Η ιστοσελίδα ονομάζεται Winning the Future και το λανσάρισμα της έγινε αυτές τις ημέρες ώστε να “πέσει” με τον Αμερικανικό μήνα ΛΟΑΔ ιστορίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα σε δελτίο τύπου του Λευκού οίκου έγινε αναφορά στην καθιέρωση του μήνα Ιουνίου, ως μήνα ΛΟΑΔ ιστορίας.

Μια απλή κίνηση που δείχνει ότι  πραγματικός ηγέτης είναι αυτός που θεωρεί όλους τους πολίτες της χώρας του ίσους. Μια συμβολική κίνηση, αλλά τόσο σημαντική.

Για να δείτε την ιστοσελίδα : http://wh.gov/lgbt

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!