ΗΠΑ : Οι gay Sailors θα μπορούν να παντρέυονται στις βάσεις τους

10/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Με την ακύρωση του γνωστού σε όλους “don’t ask, don’t tell,” έχει πλέον δοθεί η άδεια στους εφημέριους του πολεμικού ναυτικού η άδεια να κάνουν γάμους μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου στις ναυτικές βάσεις που βρίσκονται σε πολιτείες που ο γάμος είναι νόμιμος.

Ένα έγγραφο της 13ης Απριλίου από το γραφείο του προϊσταμένου των εφημερίων του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού ανακτήθηκε πρόσφατα, δείχνοντας ότι οι έρευνες έγιναν εάν οι εφημέριοι έχουν την άδεια για να εκτελέσουν τέτοιες τελετές. Μετά από τη νομική αναθεώρηση ” ο νομικός σύμβουλος έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η χρήση των βάσεων είναι ουδέτερη σχετικά με το σεξουαλικό προσανατολισμού . Εάν η βάση βρίσκεται σε πολιτεία όπου ο γάμος μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου είναι νόμιμος, τότε οι εγκαταστάσεις των βάσεων μπορούν κανονικά να χρησιμοποιηθούν για την τέλεση του γάμου, ” το έγγραφο λέει.

Οι εφημέριοι έχουν την άδεια να κάνουν πολιτικούς γάμους ατόμων του ιδίου φύλου εάν η εκκλησία στην οποία ανήκουν αναγνωρίζει την ένωση.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!