Ενωμένοι καταπολεμάμε την ομοφοβία στην Ουγκάντα

10/05/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ήδη πάνω από 200.000 άνθρωποι από όλα τα μέρη της γης έχουν υπογράψει την ψηφιακή αίτηση προς τον πρόεδρο της Ουγκάντα για να μη ψηφιστεί ο νέος ομοφοβικός νόμος.

Το σχέδιο νόμου θα παρουσιαστεί για να ψηφιστεί την Τετάρτη 10 Μαίου 2011 στο κοινοβούλιο της χώρας. Ενωμένοι όλοι μας ας στηρίξουμε τη ΛΟΑΤ κοινότητα της Ουγκάντα.

Αν δε το έχετε κάνει, μπορείτε ακόμα να το κάνετε στο http://www.allout.org/en/petition/uganda. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το όνομα/επώνυμο σας και το e-mail σας ( το κινητό δεν είναι απαραίτητο αλλά προεραιτικό )

Διαβάστε τα άρθρα μας Ουγκάντα : Το σχέδιο νόμου κατά της ομοφυλοφιλίας επιστρέφει & Ουγκάντα : Σύντομα νόμος κατά της ομοφυλοφιλίας

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]
Δες και αυτό!