Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα βρέθηκε στην περιφέρεια της πόλης Nîmes, στη Νότιο Γαλλία. Ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έκανε περίπατο έκανε τη μακάβρια ανακάλυψη.

Η αστυνομία καθώς και ο εισαγγελέας της Nîmes, ήταν παρώντες μετά την ανακάλυψη της σορού του νεαρου άνδρα.

Σύμφωνα με πηγές, η σωρός ανήκει στον Laurent Julien, τον αγνοούμενο από τις 10 Ιουνίου, ομοφυλόφιλο κάτοικο της Nîmes. Ο 31 ετών άνδρας, δεν είχε δώσει σημάδια ζωής από τη νύχτα της 10ης προς 11ης Ιουνίου, όταν είχε φύγει από το σπίτι για να πάει να συναντήσει τον σύντροφο του. Μια αστυνομική έρευνα για την εξαφάνιση του είχε ξεκινήσει την επομένη ημέρα.

Το θύμα, ζούσε για πολλά χρόνια με τον σύντροφο του, με τον οποίο είχαν πραγματοποιήσει σύμφωνο κοινωνικής συμβίωσης.

Η ομάδα κατά της ομοφοβίας ( CCH ), εξέφρασε τα συλληπητήρια στον σύντροφο του και καλεί οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για το έγκλημα να επικοινωνήσει με την γαλλική αστυνομία, ενώ παράλληλα καλεί τη ΛΟΑΔ κοινότητα να «αυξήσει» την προσοχή της. 

Η γαλλική αστυνομία καλεί οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει από το εξωτερικό στο +33 4 66 27 33 41 ή στο 0 805 01 07 07 από τη Γαλλία.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα. Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις. Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. E-mail : [email protected]