Αυτός είναι ο άνδρας που άλλαξε τη ζωή του Tom Daley

04/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του Tom Daley, σχετικά με τη σεξουαλικότητα του και οι απανταχού παπαράτσι σπεύδουν να εντοπίσουν τον άνδρα εκείνο που άλλαξε τη ζωή του νεαρού ολυμπιονίκη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρόσφατες έρευνες και συγκεκριμένα σύμφωνα με το «Ε news», ο άνδρας αυτός είναι o βραβευμένος με όσκαρ, Dustin Lance Black.

O 39χρονος Black, δραστηριοποιείται στο χώρο το θεάματος ως σεναριογράφος, σκηνοθέτης, κινηματογραφικός και τηλεοπτικός παραγωγός, ενώ το 2008 κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο για το σενάριο της ταινίας «Milk».

Είναι επίσης γνωστός και για την δράση του υπέρ των LGBT δικαιωμάτων.

πηγή: www.advocate.com

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!