Τι συμβαίνει όταν μία μητέρα δείχνει άθελά της ημίγυμνες φωτογραφίες του γιου της στον ξυλουργό της

18/01/2018
από

Η ιστορία ενός 30χρονου gay άνδρα από τις ΗΠΑ έγινε viral, όταν η μάνα του έδειξε άθελά της ημίγυμνες φωτογραφίες του στον ξυλουργό της.

Ο Sohail, ο οποίος ζει στη Μινεάπολη της Μινεσότα, μοιράστηκε την ιστορία του στα social media για να εξηγήσει τι έγινε, όταν οι γονείς του αποφάσισαν να παραγγείλουν έναν καθρέφτη – μονόκερο για την αδερφή του, ακριβώς σαν και αυτόν που είχε στην κατοχή του.

Οι γονείς του Sohail πήγαν να κάνουν την παραγγελία, χωρίς να έχουν μαζί τους κάποιες φωτογραφίες για να δείξουν το σχέδιο στον ξυλουργό. Όταν το αντιλήφθηκε η μητέρα του έστειλε ένα γρήγορο μήνυμα, ζητώντας από τον Sohail να της στείλει μερικές φωτογραφίες.

Ωστόσο, ο Sohail ήταν απασχολημένος και δεν μπόρεσε να απαντήσει. Έτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις εικόνες με τον καθρέπτη που υπάρχουν στο Facebook του γιου της, ως έσχατη λύση. Οι μόνες, βέβαια, που υπήρχαν ήταν αυτές που έδειχαν τον γιο της με το εσώρουχο.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μια σειρά ξεκαρδιστικών μηνυμάτων από τη μαμά του, τα οποία ο Sohail τα μοιράστηκε δημόσια με λεζάντα: “Η μαμά και ο μπαμπάς μου αποφάσισαν να φτιάξουν ένα καθρέπτη μονόκερο σαν και αυτό που έχω, γιατί η αδερφή μου ζηλεύει και θέλει και αυτή ένα … Αυτό είναι το αποτέλεσμα του να μην απαντάω γρήγορα στα μηνύματα”.

Σε ένα μήνυμα, η μαμά του έγραψε: “Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τις μοναδικές φωτογραφίες του καθρέφτη που μπόρεσα να βρω… Ο ξυλουργός χρειαζόταν να δει το σχέδιο πρώτα. Με ρώτησε αν μέρος της πληρωμής του μπορεί να είναι ο άνθρωπος που υπάρχει στις φωτογραφίες. Οι gay είναι παντού”.

Εκείνος τότε της απάντησε: “Μαμά, τα ταλέντα μας δεν κάνουν διακρίσεις στα επαγγέλματα, πες του “γεια” από εμένα”.

Το ραντεβού τελικά κλείστηκε!

 




Δες και αυτό!