Ο Ηλίας βγήκε πρώτος στο 15μελές του Σχολείου του. Μετά εμαθαν πως είναι gay

28/10/2017

Ο 19χρονος μαθητής από την Καλαμάτα πήγε σε σχολείο στην Αθήνα και με αφορμή τις εκλογές για το μαθητικό συμβούλιο δήλωσε ότι είναι gay.

Πολλοί συμμαθητές του τον ψήφισαν, αλλά όπως αναφέρει o ίδιος σε ανάρτηση του στο Facebook “κάποιοι γονείς έτρεξαν στο σχολείο να παραπονεθούν για το «ούφο από τον Υμηττό με τα πορτοκαλί μαλλιά…». Οι γονείς μάλιστα ζήτησαν από μαθητή να κατεβάσει βίντεο που είχε ανεβάσει γιατί δυσφημεί το σχολείο αλλά αυτός αρνήθηκε.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν δημοσιοποιήθηκε και αναδημοσιεύτηκε από πολλές ιστοσελίδες. Ο μαθητής μάλιστα στο τελευταία βίντεο που ανάρτησε δηλώνει πως δεν περίμενε το θέμα να πάρει τόσο μεγάλη διάσταση.

https://youtu.be/F7Szz-eyLqs

πηγή: eleftheriaonline.gr

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!