Η Laverne Cox: “Η τοξική αρρενωπότητα είναι μία μαλ****α”

19/10/2017
από

Η πρωταγωνίστρια του “Orange is the New Black” , Laverne Cox, μοιράζεται την εμπειρία της ως τρανς γυναίκα που βγαίνει με άνδρες.

Γνωρίζω διάφορους άνδρες. Χρησιμοποιώ εφαρμογές. Νομίζω ότι πρέπει να έχεις παρουσία στις εφαρμογές για να είσαι στο παιχνίδι, γι’ αυτό το κάνω έτσι. Πιστεύω, ότι πολλοί τύποι με φοβούνται, αλλά αρκετοί άνδρες αισθάνονταν φόβο στο πρόσωπό μου και πριν γίνω διάσημη.

Ωστόσο, η ηθοποιός δεν ασχολείται με άνδρες που αισθάνονται ντροπή, όταν προτιμούν να βγαίνουν με μία τρανς γυναίκες, αλλά το κρύβουν.

Οι άνδρες που προτιμούν τρανς γυναίκες, αλλά θέλουν να το κρατήσουν μυστικό και φοβούνται μήπως και κάποιος νομίζει ότι είναι ομοφυλόφιλοι, είναι ανασφαλείς του κερατά. Εάν κάποιος νομίζει ότι είσαι gay, οι gay είναι υπέροχοι. Οι gay είναι εκπληκτικοί. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Η τοξική αρρενωπότητα είναι μαλακίες.

Η Cox μίλησε ακόμη στο Attitude για μια τοξική σχέση, που θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει: «Νόμιζα, ότι αν ήμουν τέλεια και θαυμάσια στο κρεβάτι, αν του ετοίμαζα φαγητό και αν τον φρόντιζα, τότε θα ήμουν άξια» .

Πίστευα ότι εάν μπορούσα να αλλάξω κάποιον, που ήταν συναισθηματικά κακοποιητικός και χειριστικός, σε κάποιον που να είναι διαθέσιμος και φροντιστικός, μόνο και μόνο επειδή είμαι τόσο καταπληκτική, θα θεραπευόταν το παιδικό τραύμα που είχα από τη σχέση αυτή” .




Δες και αυτό!