8 βήματα για να γνωρίσεις κάποιον στο γυμναστήριο

18/07/2017
από

Από τη στιγμή που πηγαίνεις έτσι κι αλλιώς στο γυμναστήριο, γιατί να μην έχεις ανοιχτές τις κεραίες σου για μία καινούργια γνωριμία;

Δεν λέω, έχεις πολύ σοβαρό λόγο να είσαι εκεί, έχεις έναν στόχο, όποιος κι αν είναι αυτός: να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση, να φροντίσεις την υγεία σου, να εκτονώσεις το άγχος. Για όποιον λόγο κι αν πηγαίνεις στο γυμναστήριο μπορείς να αφιερώσεις λίγα λεπτά για να κάνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Και πού ξέρεις… μπορεί και να σου βγει σε καλό!

Έστω λοιπόν, ότι αποφασίζεις να αφήσεις το μάτι σου παίξει λίγο, πώς ξεκινάς όμως την κουβέντα χωρίς να φανείς λιγούρης, αγενής ή περίεργος; Μην αγχώνεσαι! Εδώ έχουμε 8 απλά βήματα για να ξεκινήσεις την προσέγγιση με ασφάλεια και σιγουριά.


8 δοκιμασμένα βήματα για να προχωρήσεις σταθερά & με αυτοπεποίθηση:

1. Προσδιόρισε αν του αρέσουν οι άνδρες


Το πρώτο και βασικό πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να ανακαλύψεις αν ενδιαφέρεται για άνδρες. Προφανώς, δεν είναι όλοι οι άνδρες που γυμνάζονται queer, αλλά θα εκπλαγείς όταν διαπιστώσεις πόσοι από αυτούς είναι gay. Μπορεί για παράδειγμα να δεις έναν τύπο και να πεις ότι αποκλείεται να είναι gay και μετά να ανοίξεις το grindr και να τον βρεις μέσα.


2. Κάρφωσε το βλέμμα σου πάνω του


Αυτός βέβαια είναι κι ένας τρόπος για να καταλάβεις πραγματικά αν είναι gay ή όχι. Οι gay άνδρες ξέρουν πώς να κλέβουν τα βλέμματα. Έχουμε έναν τρόπο να καρφώνουμε το βλέμμα μας σα να λέμε: “Οκ, είσαι μέσα ή όχι;” Από τη στιγμή που ένας straight θα παρεξηγηθεί αν ένας gay άνδρας τον κοιτάξει έτσι, ξέρεις πώς να αναγνωρίζεις τη διαφορά, οπότε το 1ο ουσιαστικό βήμα είναι το βλέμμα. Το’ χουμε!


3. “Τυχαίνει” να θες τα βαράκια του


“Πόσα ακόμη set έχεις να κάνεις ακόμη;” ή “Σε πειράζει να κάνουμε μαζί εναλλάξ;” Κάπως έτσι μπορείς να ξεκινήσεις κουβέντα και γνωριμία. Αυτή η προσέγγιση είναι απλή, καθημερινή και δεν φλερτάρεις. Στο σημείο αυτό μάλιστα, θα σιγουρευτείς απόλυτα για το αν είναι gay ή όχι από τη στιγμή που θα ακούσεις τη φωνή του και τον τρόπο ομιλίας του.


4. Πες το όνομά σου, ρώτα το δικό του


Υπάρχει κάτι στο να θέλεις να συστήσεις τον εαυτό σου σε κάποιον στο γυμναστήριο. Δεν συστήνεσαι, όταν δεν ενδιαφέρεσαι για κάποιον. Αν θέλεις απλά να χρησιμοποιήσεις το μονόζυγο δεν λες “Γεια, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το μονόζυγο; Α, είμαι ο Ηλίας, εσύ;” Αν του συστηθείς σημαίνει, ότι θα ήθελες να ξαναμιλήσετε κι έχεις διάθεση να τον γνωρίσεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο.


5. Ζήτησέ του βοήθεια


Αφού έχετε μία πρώτη γνωριμία ζήτησέ του να σε βοηθήσει με τα βάρη και βοήθησέ τον κι εσύ μετά. Οπότε αν δεχτεί μπορείς να προχωρήσεις ρωτώντας τον κι άλλα πράγματα για τον εαυτό του, όπως “Μένεις κοντά εδώ γύρω;” ή “Κάθε πότε έρχεσαι συνήθως;”


6. Να τον χαιρετάς πάντα


Τώρα που έχετε γνωριστεί αρκετά κάθε φορά, που τον βλέπεις στο γυμναστήριο, να τον χαιρετάς. Όχι ένα τυπικό γεια από μακρυά ή ένα νεύμα με το κεφάλι, αλλά από κοντά και με έναν σύντομο διάλογο ρωτώντας τον τι κάνει, αν είναι καλά, πώς πάει η προπόνηση, αν είναι καλύτερα η ωμοπλάτη του (που σου είχε πει, ότι τον ενοχλούσε και το θυμάσαι), κτλ.


7.Πες του να βγείτε


Ε, τώρα πια είσαι σε θέση να του ζητήσεις να τον δεις εκτός γυμναστηρίου. Γνωρίζετε το ένας το όνομα του άλλου. Γνωρίζετε λίγες προσωπικές λεπτομέρειες από προηγούμενες συνομιλίες σας. Είναι πολύ νορμάλ, μη σου πω ότι επιβάλλεται, να του πεις να βγείτε για να γνωριστείτε καλύτερα.


8. Μην χαλάτε τις καρδιές σας

Στην περίπτωση, που όλα πάνε καλά οκ, ΑΛΛΑ…αν, λέω αν βρε παιδί μου… δεν πάνε καλά τα πράγματα είναι κι αυτό μέρος του dating, συμβαίνει. Να θυμάσαι, ότι πηγαίνετε στο ίδιο γυμναστήριο και θα ξαναβρεθείτε την επόμενη μέρα μεταξύ τρικέφαλων και προσαγωγών. Επομένως, προσπάθησε, ακόμη κι αν δεν πέρασες καλά κι ήταν ένα άσχημο ραντεβού, να κλείσει η βραδιά αξιοπρεπώς. Δεν είμαστε τώρα να αλλάζουμε γυμναστήριο για να μην τον πετύχουμε, έχουμε πληρώσει κι ετήσια συνδρομή.




Δες και αυτό!