Ο Πούτιν δεν κάνει ντουζ με gay άτομα μην & τα σκανδαλίσει

09/06/2017
από

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν αφενός και δεν κάνει ντουζ δίπλα σε gay άτομα, γιατί δεν θέλει να τα “προκαλέσει” με το παρουσιαστικό του, αφετέρου ξέρει πολεμικές τέχνες, σε περίπτωση που χρειαστεί και φυσικά δεν έχει «κακές μέρες» μιας και δεν είναι γυναίκα.

Στο ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν, σύμφωνα με το Bloomberg News, όταν ο Στόουν ρώτησε τον Πούτιν για το αν θα αισθανόταν άνετα δίπλα από κάποιο gay άτομο η απάντησή του ήταν η εξής: «Δεν θα το προτιμούσα να είμαι μαζί του στο ντους. Γιατί να τον προκαλέσω; Αλλά για να ξέρετε, είμαι δάσκαλος τζούντο…» .

Μάλιστα, ο Πούτιν χρησιμοποίησε τον σκοπό του ντοκιμαντέρ για να αμφισβητήσει, ότι υπήρξε οποιαδήποτε δίωξη των gay ατόμων στη Ρωσία, παρά το γεγονός ότι πέρασε σχετικός νόμος κατά της «προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας μεταξύ ανήλικων» .

Όταν ο Στόουν, κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ κι ενώ βρίσκονταν στο Κρεμλίνο, τον ρώτησε αν έρχονται μέρες που είναι κακές για τον ίδιο στη διάρκεια της ζωής του, ο Πούτιν χωρίς να θέλει να προσβάλει κι απλά καταθέτοντας την αλήθεια του (ή τουλάχιστον έτσι νομίζοντας) ως εξής: «Δεν είμαι γυναίκα, οπότε δεν έχω κακές μέρες. Δεν προσπαθώ να προσβάλω κανέναν. Αυτή είναι ακριβώς η φύση των πραγμάτων. Υπάρχουν ορισμένοι φυσικοί κύκλοι” .

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει επεισόδια συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών και θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την ερχόμενη εβδομάδα, στο Showtime των ΗΠΑ.




Δες και αυτό!