Ψηφίστε για το Βραβείο Κοινού στα Queer Theatre Awards 2016!

«V for Visibility!» Τα περήφανα θεατρικά βραβεία της Αθήνας προωθούν για 5η χρονιά την ορατότητα των queer θεματικών και της διαφορετικότητας στο θέατρο. Τα βραβεία είναι μια συμπαραγωγή του περιοδικού Antivirus, του διαδικτυακού καναλιού GITV και του θεατρικού blog gkoultoura.gr και αποτελούν επίσημο event του Athens Pride Week, υπό την αιγίδα του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride.

Πέρα από τις καθιερωμένες κατηγορίες της κριτικής επιτροπής, τη βραδιά της απονομής θα δωθεί και ένα βραβείο κοινού για την καλύτερη queer παράσταση. Αυτό, όπως κάθε χρονιά, θα ψηφιστεί από τους αναγνώστες του περιοδικού Antivirus και τους επισκέπτες του avmag.gr, μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία που συμπεριλαμβάνει όλες τις παραστάσεις με queer θεματολογία και χαρακτήρες από τη φετινή θεατρική σεζόν. Η ψηφοφορία κλείνει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 5 Ιουνίου.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην απονομή των βραβείων στο ιστορικό Θέατρο Κνωσός, την Τρίτη 7 Ιουνίου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κομνηνού, με παρουσιαστές το θεατρικό gay ζευγάρι της χρονιάς, Μίνωα Θεοχάρη και Δημήτρη Μακαλιά. Τότε θα μάθουμε ποια είναι η δική σας αγαπημένη φετινή παραγωγή η οποία θα μπει στην οικογένεια των αγαπημένων περήφανων παραστάσεων του κοινού, όπως οι Αδερφές (2011-12), οι Βράχοι (2012-13), το Cleansed με το Φιλί της Γυναίκας Αράχνης (2013-14) και το FiT (2014-15).

Διαβάστε το δελτίο τύπου των Queer Theatre Awards 2016.

Για να μάθετε περισσότερα για τις 48 παραστάσεις, κάντε κλικ εδώ.

[Vote for Visibility]

 

QUEER THEATRE AWARDS V
«V for Visibility!»
Επίσημο Event του Athens Pride Week 2016
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κομνηνός
Παρουσιάζουν: Δημήτρης Μακαλιάς και Μίνως Θεοχάρης
Τρίτη 7 Ιουνίου, 20:30

Θέατρο Κνωσός
Κνωσού 11 & Πατησίων 195 – Πλατεία Αμερικής , 11253, Αθήνα
Τηλ: 2108677070 http://www.theatroknossos.gr/

Είσοδος ελεύθερη με δελτίο εισόδου
Για προσκλήσεις επικοινωνήστε στο email [email protected]
Website: http://gaytheatre.gr/
Facebook: www.facebook.com/qtheatreawards

Μανώλης Βαμβούνης

Αν δεν σας μιλάω εδώ, θα είμαι κάπου και θα βλέπω θέατρο. Ή θα διαβάζω comics. Ή θα βλέπω drag queens στην τηλεόραση. Ή θα βλέπω κάτι με spandex ή περούκες στο σινεμά. Ή τελοσπάντων θα κάνω κάτι απροσδιόριστα geeky. Στο Antivirus είμαι τα τελευταία δύο χρόνια υπεύθυνος των σελίδων του Culture και συνιδρυτής των θεατρικών βραβείων Gay Theatre Awards. Αν δεν με δείτε κάπου έξω (δεν με χάνετε, promise) κυκλοφορώ στο προσωπικό μου blog project www.gkoultoura.gr και στο twitter ως @manolis.




Δες και αυτό!