Τα ζώδια της εβδομάδας (28/9 -04/10)

Κριός

Λοιπόν κριέ τα κεφάλια μέσα από αυτή τη βδομάδα. Σου είχα πει από την περασμένη βδομάδα να κοιτάξεις λίγο τα επαγγελματικά σου αλλά εσύ δεν τα κοίταξες, γιατί πιθανότατα βαριόσουν. Αυτή τη βδομάδα λοιπόν θα πρέπει να καταστρώσεις ένα ή περισσότερα επαγγελματικά σχέδια για το πως θα πλασάρεις τον εαυτό σου, γιατί η τωρινή σου κατάσταση είναι λίγο αλλήθωρη, αλλά πες πως ήταν καλοκαίρι και, ας πούμε, χαλάρωνες. Εδώ τα άστρα λένε να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντές σας και πνευματικά και γεωγραφικά δηλαδή αν σας κάνουν πρόταση για τη γιουροβίζιον, εξετάστε τη, μη την πετάξετε, μπορεί να είναι ευκαιρία, γεωγραφικά τουλάχιστον. Προς θεού όμως αυτή τη βδομάδα μην αποκαλύψετε σε κανέναν τα σχέδιά σας εκτός αν έχετε κάτι έτοιμο. Αυτά.

Ταύρος

Οι πρώτες μέρες της βδομάδας αυτής θα είναι πολύ ανεβαστικές. Θα έχετε πολλή διάθεση για πολλά πράγματα και ίσως έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε και γυμναστήριο, κρόσφιτ ή ακόμα και να πάρετε τηλέφωνο σε κάποιο σύλλογο για να ξεκινήσετε ξιφασκία ξερωγώ. Αυτά μέχρι την Πέμπτη γιατί από Πέμπτη βράδυ μπορεί και Παρασκευή θα προκύψει η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σοβαρά και καλό θα ήταν να προσέξετε μη σαν πιάσουνε Κώτσους. Εγώ προτείνω να μην δείξετε πολύ ζήλο στο ντιλ το επαγγελματικό, οτι τάχα μου χεστήκατε κιόλας, για να μην σας καβαλήσουν. Στα ερωτικά βέβαια θα έλεγα να μην χεστείτε κιόλας γιατί έτσι κι αλλιώς βγάζετε τέτοια εικόνα προς τον σύντροφο ή ξέρωγω όποιονδήποτε και μιλήστε, δεν είναι κακό, μπας και συνεννοηθείτε ποτέ. (Δηλαδή και σεξ να θέλετε μόνο, πείτε το, μη του βγάζετε την πίστη του ανθρώπου)

Δίδυμοι

Τη Δευτέρα μπορεί να κάνετε σεξ. Αυτό για όσους το στερούνται γενικά, για τους άλλους δεν έχω ιδέα, κάνετε όποτε θέλετε και προχωράμε στην υπόλοιπη βδομάδα, που εντάξει δεν είναι τόσο εντονη αλλά θα πρέπει να προσέξετε μη δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε γιατί θα γυρίσουν και θα σας πουν τιποτένιους και θα έχουν και δίκιο γιατί τους κρεμάσατε, εκτός αν έχουν κατανόηση οι άνθρωποι και καταλάβουν πως είχατε όλη την καλή διάθεση, αλλά φάγανε τα σκατά σας για τον χι ψι λόγο. Αλλά γιατί να ξεκινήσετε τις απολογίες και τα μα και μου όταν έχετε εμένα να σας συμβουλεύω εκ των προτέρων με τη σοφία των άστρων; Το σαββατοκύριακο πολύ πιθανό να έχετε τα νεύρα σας γιατί έτσι, οπότε κάντε κάτι δημιουργικό. Δεν είναι ανάγκη να ξεκινησετε την γλυπτική αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ας πούμε, γιατί σίγουρα κάποιου απο εσάς το σπίτι θα είναι μες στη βρώμα.

Καρκίνος

Εσείς αυτή τη βδομάδα φαίνεστε έτσι καλοί καλοί και γλυκούληδες αλλά ρε παιδάκι μου ανοίγετε το στόμα σας και πετάτε κάτι χοντράδες άλλο πράγμα. Γιατί; Κλείστε το, το ρημάδι, δεν μπορεί να έχετε πάντα δίκιο, και είναι και αυτή η μουρμούρα που έχετε από την ώρα που γεννηθήκατε και δηλαδή έλεος κάπου. Άνθρωπος είμαι κι εγώ η επιστημόνισσα, ξεσπάω. Δευτέρα, Τρίτη λοιπόν προσέχτε μην πετάξετε καμιά κοτσάνα και πικραθούνε καρδούλες. Κατά τα άλλα είναι πολύ δημιουργική αυτή η βδομάδα και κάπου εκεί προς την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα έχετε σπουδαία νέα ή μια ευχάριστη εξέλιξη σχετικά με κάτι που σχεδιάζετε. Να βγείτε έξω το σαββατοκύριακο να περάσετε όμορφα. Τα δύσκολα που είπα στην αρχή θα έχουν περάσει ήδη από την Τετάρτη το πρωί που πολύ πιθανό να ξυπνήσετε με πολύ καλή διάθεση. Λεφτά.

Λέων

Λιοντάρια μου τα άστρα αυτή η εβδομάδα πρέπει να είναι εβδομάδα εξωστρέφειας. Βγείτε, επικοινωνήστε, μιλήστε με κόσμο και ακούστε τον και γενικά μιλήστε για τα σχέδιά σας με τους ανθρώπους σας, πιείτε μπύρες, τσίπουρα τέλος πάντων πιείτε ό,τι θέλετε αλλά βγείτε. Γενικά ζητάτε μία αλλαγή αλλά αυτήν την περίοδο έχετε μπει λίγο στη σαλαμούρα γιατί κάτι περιμένετε να συμβεί που μόνο εσείς ξέρετε τι είναι, τα άστρα δεν τα λένε τόσο αναλυτικά γιατί έχουν να πιάσουν και μία τεράστια γκάμα προσωπικοτήτων και ειναι λίγο δύσκολο να πέσουν ακριβώς μέσα. Προς το τέλος της εβδομάδας, αν κάτι σας βασανίζει λύστε το και αν νοιώθετε πως κάτι πάει να ψωφίσει, ψωφίστε το γιατί δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Το σαββατοκύριακο είναι καλό για να κάνετε ένα καλό μπρέιν στόρμινγκ σε περίπτωση που είστε της καινοτομίας των σταρτάπ ή δουλεύατε τσάμπα για τίποτα τεντ έξ.

Παρθένος

Κτήνη. Αυτή την εβδομάδα δε θα υπολογίσετε κανέναν και θα προχωρήσετε, όπως πάντα, τα απαίσια σχέδιά σας για την καταστροφή του κόσμου. Στις 28 και στις 29 θα πατήσετε επι πτωμάτων (το αγαπημένο σας) για να έχετε μία καλύτερη ποιότητα ζωής και θα το καταφέρετε. Εδώ τα άστρα λένε πως καλό θα ήτανε προς το τέλος της βδομάδας να ασχοληθείτε λιγάκι με κάποιον αγαπημένο ή αγαπημένη έτσι ώστε να φτιάξετε λίγο τη σχέση σας. Βέβαια, αν και υπάρχει ελπίδα, αυτό είναι δύσκολο για εσάς γιατί δεν έχετε αγαπημένους. Τι σας ζητήσανε βρε καθάρματα; Λίγη αγάπη σας ζητήσανε. Τέλος πάντων, αν σας έχει μείνει ακόμα λίγη αθρωπιά, υποκριθείτε άλλη μία φορά πως ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς και από την επόμενη εβδομάδα βλέπετε πως θα τους τσαλαπατήσετε την ψυχούλα. Όλα καλά λοιπόν, κατακάθια.

Ζυγός

Γλυκέ Ζυγέ. Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με έννοιες και κάποια, ας πούμε, προβλήματα που ασφαλώς μέχρι την Τετάρτη θα περάσουν γιατί ολα μια ιδέα είναι και δεν μπορείς να τους έχεις όλους ικανοποιημένους. Τετάρτη-Πέμπτη προβλέπω αρκετή δουλειά αλλά θα βγει σε καλό γιατί θα έχεις έρθει πιο κοντά στους στόχους σου, άσε που δε θα έχει μείνει και τίποτα για το σαββατοκύριακο το οποίο προβλέπεται εξαιρετικό, γεμάτο αγάπη, χαρά και έρωτα. Να κάνεις ό,τι είναι να κάνεις λοιπόν μεχρι Παρασκευή. Τώρα πάμε λίγο πίσω στην Πέμπτη, όπου τα άστρα προτείνουν να κάνεις κάποιες μικροαλλαγές στο σπίτι που θα σου φτιάξουν αν μη τι αλλο την διάθεση. Τώρα μη φανταστείς και καμιά τεράστια αλλαγή, μπορείς ας πούμε να επιδιορθώσεις κάποιο θέμα με το wifi που μπορεί να μην πιάνει στο υπνοδωμάτιό σου. Λέω εγώ τώρα ένα που μου κατέβηκε, ψιλοπράματα δηλαδή. Ό,τι γουστάρεις γενικά αρκεί να μου περνάς καλά. Προς το τέλος της βδομάδας προβλέπω μία σπουδαία συνάντηση, δώστε όλη σας την ενέργεια και live in the moment. Εγγλέζικο.

Σκορπιός

Αν και είστε αντικειμενικά ένα αντιπαθέστατο ζώδιο τον τελευταίο καιρό έχετε μετατραπεί σε υπέροχους και όμορφους τύπους. Ο Κρόνος είναι; Κάποια γωνία αστρική, περίεργη; Τι να πω; Ίσως φταίνε και τα φεγγάρια που από τις 6 Αυγούστου μας έχουν αλλάξει τα φώτα. Ξεράσω. Τέλος πάντων η προηγούμενη βδομάδα έκλεισε πάρα πολύ καλά. Τώρα όπως είπαμε μένουν μικρολεπτομέρειες για να ηρεμήσετε εντελώς, ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει αυτό. Μπορεί να εννοώ την αγορά κάποιων μικροεπίπλων ή ειδών προικός και κιγκαλερίας, μπορεί όμως να εννοώ και κάτι εντελώς άσχετο. Είπαμε πως οι συμβουλές οι αστρικές είναι αρκετά γενικές έτσι ώστε ο καθένας να κάνει ό,τι του καπνίσει και μετά να ρίχνει επάνω μου. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως είναι η τελευταία εβδομάδα αναστάτωσης γιατί μετά θα μπουν όλα σε ένα, ας πούμε, πρόγραμμα. Τα άστρα επίσης λένε το σαββατοκύριακο να αποφύγετε τα περιττά έξοδα (φαντάζομαι δεν εννοούν τα ποτά και την τροφή) και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με αγαπημένα πρόσωπα. Μόνο αγάπη, μόνο χαρά. Όλα θα τα καταφέρετε γιατί έχετε κι αυτό το έμφυτο μπίτσαμ φάμπιουλους. Εκλέρ.

Τοξότης

Τοξοτάκια μου υπέροχα αυτή η εβδομάδα πρέπει να είναι εβδομάδα σκληρής δουλειάς και ίσως ενασχόλησης με θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές και τη δημιουργικότητα. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας απο δω κι απο κει αυτή την εβδομάαδα, γιατί ο κόσμος είναι κακός και εμείς στο σόι μου πιστεύαμε πάντα στο μάτι. Βέβαια, ξέρουμε ένα εξαιρετικό μαγικό με λάδι, νερό και μουσταλευριά που είναι ένα κι ένα για το μάτι το κακό το από φθόνο, που αν το θέλετε θα το γράψω σε κάποια άλλη στήλη. Τέλος πάντων μην πολυμιλάτε και κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να βρεθείτε κοντά στον στόχο σας γιατί δεν είναι και τόσο μακρυά όσο πιστευετε. Τα άστρα για Πέμπτη – Παρασκευή λένε να μην μπλέξετε τα επαγγελματικά με τη φιλία και τις κοινωνικές σχέσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε αυτό, αλλά αμα σας τύχει έχετέ το στο νου σας, ποτέ δεν ξέρετε. Και για εσάς θα προτείνω κάποιες αλλαγές στο σπίτι. Για παράδειγμα αν έχετε κρεμασμένο κάποιον Φασιανό στο σαλόνι, ε καλό θα ήταν να τον κατεβάσετε. Δεν βλέπεται!!!

Αιγόκερως

Λοιπόν με εσάς νοιώθω σαν μην περνάει καθόλου ο χρόνος, γιατί πάλι με λεφτά ασχολείστε αυτή τη βδομάδα. Βέβαια, τώρα είναι πολύ πιθανό να σας ξαναέρθει στο νου ένα παλιό σχέδιο που το είχατε ξεχάσει ή τέλος πάντων δεν προχώρησε γιατί κι εσείς ό,τι θυμάστε χαίρεστε και πάτε όπου έχει περισσότερα λεφτά. Από τη μία βέβαια αυτό είναι καλό γιατί θαυμάζω την ικανότητά σας να δουλεύετε σε κάτι που δεν σας αρέσει που όμως το γεγονός πως βγάζετε λεφτά σας γεμίζει ενέργεια και δεν σας ενοχλεί που ασχολείστε με πράγματα που μπορεί και να καταπιέζουν τη δημιουργικότητα σας. Βάλτε μπροστά ό,τι σχέδιο έχετε αν και κοντά στην πρώτη του Οκτώβρη κάτι θα έρθει να σας ταράξει αλλά θα είναι πρόσκαιρο και δεν θα σας αποσπάσει δα και τόσο πολύ. Το σαββατοκύριακο θα είναι καλό όπως πάντα και καλό θα ήταν να συζητήσετε τα σχέδιά σας με ανθρώπους που θεωρείτε πως μπορεί να σας βοηθήσει η γνώμη τους. Εντάξει, μην τους πάρετε επι τούτου τηλέφωνο, αν τύχει πείτε τους το. Μην είστε και γάιδαροι.

Υδροχόος

Λοιπόν για εσάς βλέπω καλές επαγγελματικές εξελίξεις, κάποιος θα αναγνωρίσει τη δουλειά και την προσπάθειά σας και κάτι μπορεί να σας προτείνει. Μπορεί και να μην γίνει τίποτα αλλά σας λέω πως έτσι λένε τα άστρα. Εσείς συνεχίστε να δουλεύετε με τον ίδιο ζήλο και σίγουρα θα ανταμειφθείτε αν όχι αυτή τη βδομάδα, μέσα στον επόμενο καιρό. Βέβαια προσπαθείστε κι εσείς να πλασάρετε τον ευατό σας κάπως καλύτερα γιατί αν είστε μες στη μιζέρια και την κακομοιριά δεν θα καταφέρετε τίποτα. Δείξτε τι μπορείτε να κάνετε και κάντε λίγη επίδειξη δεν είναι πάντα κακό. Ξέρετε τι νουμερα κυκλοφορούν; Δεν λέω να ψωνιστείτε κιόλας αλλά τέλος πάντων μεσα σε όλη αυτή τη σεμνότητά πείτε και ένα κοίτα καλέ τι καλά που το κάνω αυτό το δύσκολο. Στις 2 και 3 του μήνα ίσως πάτε κάποιο ταξιδάκι κάποια εκδρομή, καλό θα ήταν, τα άστρα είναι με το μέρος σας, αλλά και να μην πάτε κάπου βγείτε για ένα ποτό, μιλήστε με κόσμο και ξεθάψτε και κανέναν παλιό γνωστό, όχι τους ίδιος και τους ίδιους. Βαριεστε.

Ιχθύες

Λοιπόν για εσάς αυτή η εβδομάδα είναι λίγο ανάστατη και θέλει λίγη προσοχή μην εκτεθείτε χωρίς να χρειάζεται. Γενικά δεν είναι καλό να εκτιθέμεθα εκτός αν πια είμαστε ερωτευμένοι και θέλουμε να το ζήσουμε όλο το σενάριο οπότε ας εκτεθούμε για να έχουμε και κάτι να κλαιμε όταν χωρίσουμε, γιατί νομίζω πως αν δεν εκτεθούμε πρώτα, τότε και να χωρίσουμε χεστήκαμε. Οταν έχουμε εκτεθεί είναι το θέμα που κλαίμε και δερνόμαστε, έτσι το έχουνε και στα Ταμπούρια που είναι και λαϊκή περιοχή και ξέρουν από αίσθημα. Τέλος πάντων, ξεφύγαμε αλλά δεν λέει και τίποτα ενδιαφέρον ο χάρτης σας ο αστρικός, ε μια αναστάτωση υπάρχει εκει χάμω γιατί σα να άλλαξαν πάλι κάποια δεδομένα σας, αλλά έχουμε ξαναπεί πως εσείς δεν τα καταλαβαίνετε αυτά και συνεχίζετε με τα καινουρια δεδομένα χωρίς να το σκεφτείτε, άλλωστε δεν μπορείτε. Και στο κάτω κάτω αυτό είναι η δύναμή σας, βρέξει χιονίσει εσείς θα επιβιώσετε γιατί όσο να πεις, η λοβοτομή βοηθάει σε τέτοιες καταστάσεις.




Δες και αυτό!