O εφηβικός έρωτας της Jessica Alba με μια Drag Queen

24/08/2014
antivirus magazine διαφήμιση

imageH Jessica Alba αποκάλυψε πρόσφατα, οτι στην εφηβεία της είχε ερωτευτεί μια drag queen, πράγμα που την έκανε να πάρει τις αποστάσεις της από την εκκλησία.

Η ηθοποιός άνηκε σε μια χριστιανική ομάδα με το όνομα “born-again Christian youth group”, όταν άρχισε να απορρίπτει τα πιστεύω της ομάδας, εξαιτίας της γνωριμίας της με ένα bisexual αγόρι.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Daily Beast:

“Ερωτεύτηκα σφόδρα όταν ήμουν 16. Πίστευα ότι ήταν drag queen. Ήταν bisexual και μπαλαρίνα και αυτό συνέβαινε όταν ήμουν στο Atlantic Theater Company στο Βερμόντ. Συνηθίζαμε να πηγαίνουμε σε εκείνο το gay club και να χορεύουμε όλο το βράδυ, 4 φορές την εβδομάδα. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του και σκεφτόμουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στην κόλαση. Οποιοσδήποτε στην εκκλησία μου πίστευε ότι όποιος είναι gay θα πάει στην κόλαση. Έλεγα στον εαυτό μου, ότι αποκλείεται , αυτός ο τύπος είναι εκπληκτικός. Οπότε αυτές οι (θρησκευτικές) θεωρίες έφυγαν από το παράθυρο”.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!