Destinations: Amsterdam Dance Event

10/10/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Hey Mr. DJ, put my record on; I wanna dance with my baby!

Και που αλλού θα χορέψετε ξέφρενα με το μωρό σας εκτός από το ADE! Το Amsterdam Dance Event είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο, περιλαμβάνοντας όλο το φάσμα των υπο-ειδών της. Στις πέντε ημέρες διοργάνωσής του λαμβάνουν χώρα πάνω από 350 ειδικές εκδηλώσεις και event σε 75 clubs και άλλα venues σε ολόκληρη την Ολλανδική Πρωτεύουσα! Το φεστιβάλ περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ονόματα DJ και καλλιτεχνών ηλεκτρονικής μουσικής στον πλανήτη, καθώς και μια επιλογή από τα πιο υποσχόμενα ανερχόμενα ταλέντα.

Κάθε χρόνο, η ADE προσελκύει 200.000 επισκέπτες, από όλες τις πόλεις στον κόσμο. Σκοπός όλων αυτών των επισκεπτών δεν είναι μόνο να χορέψουν, μα να μάθουν οτιδήποτε αφορά το αγαπημένο τους είδος μουσικής. Ανοιχτές συζητήσεις, σεμινάρια, μικρές και μεγάλες σκηνές, πειραματικά σετ και μία τεράστια έκθεση μεταφέρουν για λίγες ημέρες τον παλμό της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στις όχθες του ποταμού Amstel.

Φέτος τα event θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενη χρονιά, με τη συμμετοχή πολλών gay club, του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, δισκογραφικών εταιρειών, κινηματογραφικών αιθουσών, επώνυμων ρούχων, σπουδαίων DJ αλλά και την απονομή των βραβείων DJ Top 100 να εγγυώνται, μεταξύ άλλων την πιο γεμάτη ατζέντα μεταξύ 16 και 20 Οκτώβρη! Αde φύγαμε!

16-20 Οκτωβρίου, Αμστερνταμ

http://www.amsterdam-dance-event.nl

Facebook page / Πρόγραμμα  / YouTube




Δες και αυτό!