antivirus 49

12/04/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

Τεύχος 49. Youth Issue, αφιέρωμα Outview, ανανεωμένη μόδα και έτοιμοι και έτοιμες για τη βουτιά στην δεύτερη δεκαετία κυκλοφορίας μας.

Editorial 49

Όσο να ‘ναι σου αλλάζει λίγο η διάθεση με φως μέχρι τις οκτώ το βράδυ. Εκτός αν κλείνεις τεύχος βέβαια, που σου σπάει τα νεύρα όλος ο κόσμος να λιάζεται έξω και εσύ να πήζεις σαν γιαούρτι. Τι σας λέω κι εσάς τώρα…
Όπως και να έχει η άνοιξη ήρθε ανεπιστρεπτί και πάμε ολοταχώς για καλοκαίρι. Που για να είμαστε και δίκαιοι τον δόλιο τον φετινό χειμώνα δεν τον έλεγες και βαρύ, τουλάχιστον από πλευράς καιρού. Γιατί από χάλαϊτς είχαμε σωρό.
Από όλα εγώ θα μείνω σε ένα, αλλά κυρίως στο πώς επιλέξαμε να αντιμετωπίσουμε τους εαυτούς μας μέσα από το γεγονός. Ήταν πρόσφατα ένα παιδί που ήταν μικρό, πιθανώς χαζό και δε ξέρω εγώ τι άλλο που χαιρετάει ναζιστικά και γίνεται κονσέρβα τροφής εφησυχασμού συνειδήσεων. Δε συζητάω την τιμωρία εδώ. Δικαίως τιμωρήθηκε θεωρώ. Και εμείς το κάναμε το χρέος μας για φέτος. Νευριάσαμε, συζητήσαμε, μπορεί και να σκεφτήκαμε και λίγο… Μαζί με το share για το PRIDE ακτιβιστίκαμε και πάμε για το 2014 πάλι.
Συγχωράτε με αλλά δε πάει έτσι. Ή το παίζουμε όλοι μαζί κοπάδι πρόβατα και μασουλάμε ολοταχώς μέχρι το Πάσχα –κάτι το οποίο μας αφαιρεί το όποιο δικαίωμα εκτός μουγκανίσματος-, ή ο καθένας και καθεμιά μας διεκδικεί την ύπαρξη και τη ζωή που θέλει. Δημιουργικά και έξυπνα.
Η μεγαλύτερη επανάσταση ξεκινά από την μετατροπή της εικόνας που έχουμε για τον εαυτό μας. Ας μας επιτρέψουμε επιτέλους αυτή την ελευθερία.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!