Το NBC ετοιμάζει live μετάδοση της “Μελωδίας της Ευτυχίας”

01/07/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Το NBC ετοιμάζει ταξίδι πίσω στο χρόνο, μετά την απόφαση του να προχωρήσει στην live μετάδοση από τους τηλεοπτικούς δέκτες της πολυαγαπημένης ταινίας και θεατρικής παράστασης, “The Sound of Music”.

Οι live μεταδόσεις ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς την δεκαετία του ‘50 και το NBC ελπίζει πως με την κίνηση του αυτή θα επαναφέρει τo trend.

Την παραγωγή της live “Μελωδίας της Ευτυχίας” έχουν αναλάβει οι παραγωγοί του τηλεοπτικού “Smash”, Craig Zadan και Neil Meron.

Πλην του “Smash”, οι δυο τους έχουν δουλέψει στις κινηματογραφικές μεταφορές των musical, “Chicago” και “Hairspray”.

Όπως αναφέρει ο Zadan, “Δεν είναι πρόθεσή μας να δημιουργήσουμε ένα remake της “Μελωδίας της Ευτυχίας”. Αυτό θα ήταν καλλιτεχνική ύβρις. Αυτό που θέλουμε είναι να δώσουμε στο κοινό μια εντελώς νέα εμπειρία αυτού του σπουδαίου μιούζικαλ, με τη μορφή ενός τηλεοπτικού γεγονότος, σε συνδυασμό με τον αυθορμητισμό της ζωντανής μετάδοσης. Όλοι οι συντελεστές θα τραγουδούν ζωντανά πάνω στην σκηνή”.

Η live προσαρμογή που ετοιμάζει το NBC θα βασίζεται στο θεατρικό του Broadway από το 1959 και όχι στην κινηματογραφική ταινία με τους Τζούλι Άντριους και Κρίστοφερ Πλάμερ. Τα τραγούδια ωστόσο, θα είναι μοιρασμένα ανάμεσα στην ταινία και την θεατρική παράσταση, ώστε να ικανοποιηθούν οι φανς και των δυο.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία προβολής. Όπως όμως ενημερώνει το κανάλι, το κάστινγκ έχει ήδη ξεκινήσει.




Δες και αυτό!