Οι προτάσεις του Jean Paul Gaultier για τα υποδήματα του χειμώνα

20/01/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε αγαπήσει την τελευταία collection του Jean Paul Gaultier.

Με αναλυτικό άρθρο για την πρόσφατη επίδειξη του αγαπημένου μας σχεδιαστή αλλά και με άρθρο στο οποίο δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες, τα φινιρίσματα, τα μοναδικής ποιότητας υφάσματα και αξεσουάρ, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε “από κοντά” τα υποδήματα τα οποία προτείνει ο αγαπημένος μας σχεδιαστής για το φθινόπωρο/χειμώνα 2012/2013.

 Ο Lucas Samaltanos-Ferrier, είναι fashion director του antivirus και μέλος της συντακτικής ομάδας του antivirus. ( [email protected] )

Για να δείτε τις φωτογραφίες μεγαλύτερες κάντε κλίκ πάνω τους. Όλες οι φωτογραφίες είναι από το fashionising.com

                      

Διαβάστε τα σχετικά άρθρα

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!