Νέο φιλανθρωπικό εγχείρημα από τον Elton John

11/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

 

Ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής Elton John παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου στο Κίεβο της Ουκρανίας τη νέα του φιλανθρωπική δράση, που στηρίζει τον αγώνα κατά του AIDS, μέσω του Ιδρύματος του Elton John AIDS Foundation (EJAF).

Ο Elton John παρουσίασε τη νέα δράση σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την Elena Pinchuk, της οποίας το φιλανθρωπικό Ίδρυμα Elena Pinchuk ANTIAIDS Foundation στηρίζει το δικό του Ίδρυμα.

Η νέα φιλανθρωπική δράση των δύο Ιδρυμάτων αφορά τη βοήθεια νεαρών κοριτσιών και γυναικών που έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στους δρόμους, και έτσι είναι περισσότερο εκτεθειμένες στον κίνδυνο να νοσήσουν από τον ιό AIDS/HIV. Στόχος είναι να βοηθήσουν την πρόσβαση των κοριτσιών αυτών στα τεστ διάγνωσης του AIDS και να λάβουν ζωτικής σημασίας ιατρική, κοινωνική και νομική βοήθεια.

Το project αυτό υλοποιείται από τον διεθνή οργανισμό υγείας HeaIthRight Intemational, με την οικονομική βοήθεια του Ιδρύματος του Elton John, το οποίο στηρίζεται από το Ίδρυμα Elena Pinchuk ANTIAIDS Foundation.

www.ant1online.gr

 




Δες και αυτό!