ΗΠΑ : Ιδιωτικό Χριστιανικό πανεπιστήμιο απαιτεί ετεροφυλοφιλία από τους εργαζομένους

01/11/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Το πανεπιστήμιο Shorter University, στη Georgia των ΗΠΑ, ζήτησε από τους 200 εργαζομένους του να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι ομοφυλόφιλοι.

Η κίνηση αυτή, η οποία είναι νόμιμη μιας και το πανεπιστήμιο είναι ιδωτικό, θα έχει ως αποτέλεσμα όποιος εργαζόμενος δε δεχθεί να συμμορφωθεί με το Personal Lifestyle Statement να κινδυνεύσει με απόλυση.

Το έγγραφο το οποίο πρέπει οι εργαζόμενοι να υπογράψουν, ζητά επίσης στους εργαζομένους να μην έχουν σεξουαλικές επαφές πριν το γάμο και να μη διαπράττουν μοιχεία.

Ο Don Dowless, πρόεδρος του πανεπιστημίου δήλωσε «Πιστέυω ότι όσοι έχουν πρακτικές οι οποίες δεν ταιρίαζου με τη Βίβλο δεν θα θα επιτρέπεται πλέον να εργάζονται εδώ».  

«Δεν δεχόμαστε πρακτικές οι οποίες καταδικάζονται από τη Βίβλο. Έχουμε το δικαίωμα να προσλαμβάνουμε μόνο Χριστιανούς».

Υπογράφοντας το έγγραφο, οι εργαζόμενοι δέχονται να αποβάλουν «κάθε σεξουαλική πρακτική μη συμβατή με τη Βίβλο, όπως μεταξύ άλλων οι προγαμιαίες σεξουαλικές σχέσεις, η μοιχεία και η ομοφυλοφιλία»

Πηγή PinkNews

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!