Badminton : Συναυλία αφιέρωμα στη Ρόζα Εσκενάζυ

02/10/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Ρόζα Εσκενάζυ, η βασίλισσα του ρεμπέτικου!

Ήταν σεφαραδίτικης καταγωγής, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και έζησε στην Ελλάδα. Τραγούδησε όπως έζησε και έζησε όπως τραγούδησε: με τη φλόγα του έρωτα.

Για το γλυκό μας καναρίνι, 30 χρόνια μετά το θάνατό της, θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική συνάντηση φωνών και μουσικών. Αφορμή οι ρίζες της καταγωγής της Ρόζας, που ενώνουν την Ελλάδα, την Τουρκία και το Ισραήλ. Τρεις διακεκριμένες ερμηνεύτριες από αυτές τις χώρες: η Yasmin Levy από το Ισραήλ, η Μάρθα Φριντζήλα από την Ελλάδα και η Mehtap Demir από την Τουρκία θα μοιραστούν την ίδια σκηνή, για να μας οδηγήσουν σ’ ένα μουσικό ταξίδι στο χρόνο για να νιώσουμε το πνεύμα της Ρόζας και την κοσμοπολίτικη αύρα του πολιτισμού της Μεσογείου.

Τις τρεις ερμηνεύτριες συνοδεύουν 8 δεξιοτέχνες μουσικοί από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Κυριάκος Γκουβέντας: βιολί
Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά
Yinon Muallem: κρουστά
Δημήτρης Μπασλάμ: μπάσο
Δημήτρης Μυστακίδης: κιθάρα, φωνή
Μανώλης Πάππος: μπουζούκι, ούτι, φωνή
Mumin Sesler: κανονάκι, ούτι
Ramazan Sesler: κλαρίνο

Σκηνοθεσία- παραγωγή: Roy Sher, Ελπίδα Μαρκιανίδου

Καλλιτεχνική διεύθυνση της σειράς “Τα πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού”: Μιχάλης Κουμπιός

ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

Ημερομηνία 18 Οκτωβρίου 2011

Ώρα Έναρξης: 21.30

Τιμές Εισιτηρίων : Α Ζώνη 40€ / Β ζώνη 30€ / Γ ζώνη 25€ / Δ ζώνη 15

Αγορά εισιτηρίων www.ticketnet.gr 

Διοργάνωση: Sher Film & music Productions

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!