Το συγκινητικό μήνυμα ηθοποιού του «Grey’s Anatomy» προς την κουήρ κόρη του

19/06/2024
από
Ο πρωταγωνιστής του «Grey’s Anatomy», Peter Gallagher, έκανε τους θαυμαστές του να συγκινηθούν, δημοσιεύοντας ένα αξιολάτρευτο μήνυμα για την κουήρ κόρη του Kathryn Gallagher.

Ο Μήνας Υπερηφάνειας πλησίαζει ήδη προς το τέλος, με διασημότητες όμως, όπως το Jonathan Van Ness του «Queer Eye» και τη Jessica Madsen του «Bridgerton» να έχουν κάνει δημόσια σχετικά σχόλια.

Τώρα, ο Peter Gallagher είναι ο τελευταίος διάσημος που προσφέρει στους θαυμαστές του ένα μήνυμα υπερηφάνειας, με τα λόγια του να επηρεάζουν ιδιαιτέρως όσα άτομα έχουν χάσει έναν γονέα ή δεν έχουν την πλήρη υποστήριξη της οικογένειάς τους μετά το coming out.

Ο ηθοποιός είναι ίσως πιο γνωστός για τον ρόλο του Dr. Hamilton στην ιατρική δραματική σειρά, καθώς και για τον ρόλο του ως πατρική φιγούρα στο «The O.C». Η κόρη του Kathryn Gallagher δήλωσε ότι οι πατρικοί του ρόλοι έχουν επίσης επηρεάσει τους θαυμαστές.

@kathryn_gallagher

happy fathers day and pride love the gallaghers #foryourpride 🏳️‍🌈👩‍❤️‍💋‍👩

♬ original sound – kat

«Έχω πολλούς ανθρώπους που με πλησιάζουν και μου λένε: “Ο μπαμπάς σου με μεγάλωσε”, κάτι που είναι ωραίο, γιατί και αυτός με μεγάλωσε, και θέλω να πιστεύω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά», δήλωσε η πρωταγωνίστρια του «You» στο TikTok.

«Καθώς είναι ο Μήνας Υπερηφάνειας και η Ημέρα του Πατέρα ήταν χθες, σκέφτηκα ότι κάποιοι άνθρωποι της οικογένειάς μας, της ΛΟΑΤΚΙΑ+ οικογένειάς μας, ίσως να μην το έχετε ακούσει ακόμα από έναν πατέρα, αυτή τη Γιορτή του Πατέρα. Είτε λοιπόν σας μεγάλωσε είτε όχι, ο μπαμπάς μου έχει κάτι που θα ήθελε να σας πει».

Στη συνέχεια ρώτησε τον πατέρα της αν θυμόταν τι είχε πει όταν εκείνη του είχε κάνει coming out για πρώτη φορά. Ο ηθοποιός του «Grace and Frankie» απάντησε: «Νομίζω ότι είπα: “Θέλω να νιώθεις ότι σε αγαπούν. Και θέλω να έχεις έναν σύμμαχο στη ζωή”.

«“Θέλω να είναι κάποιος που να βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου και εσύ τον καλύτερο εαυτό του”.

«“Αξίζεις τον κόπο. Αξίζεις να είσαι ευτυχισμένη και να νιώθεις ότι σε αγαπούν», κατέληξε στη συνέχεια ο Peter. Σε αυτό, η Kathryn ευχαρίστησε τον μπαμπά της, ο οποίος την αγκάλιασε πριν της δώσει ένα φιλί στο μέτωπο.

Οι θαυμαστές απάντησαν, μεταξύ άλλων: «Peter Gallagher τι θησαυρός που είσαι», με ένα άλλο να σχολιάζει: «Εντάξει λοιπόν, μόλις ξέσπασα σε κλάματα».

«Κλαίω μέχρι θανάτου», επανέλαβε ένας τρίτος. «Ειλικρινά αυτά είναι περισσότερα λόγια από όσα μου έχει πει ο μπαμπάς μου όλο το χρόνο», είπε ένας άλλος θαυμαστής.
Δες και αυτό!