Το νέο μέλος του Queer Eye αρνείται τις φήμες περί τσακωμών

05/04/2024
από
Το νεότερο μέλος του καστ του Queer Eye, ο Jeremiah Brent, δήλωσε ότι δεν υπάρχει «κανένα δράμα» με κάποιο άλλο άτομο της εκπομπής, παρά τις φήμες για ρήξεις και διαφωνίες μετά την αποχώρηση του Bobby Berk.

Τον Ιανουάριο, ο Berk είχε ξεκινήσει τις φήμες μεταξύ αυτού και του συμπρωταγωνιστή του Tan France, δηλώνοντας ότι «έγιναν σαν αδέλφια – και τα αδέλφια πάντα θα τσακώνονται».

Ο Berk, ο οποίος ήταν μέλος των Fab Five από την πρεμιέρα του ριάλιτι το 2018, ανακοίνωσε τον Νοέμβριο ότι αποχωρεί από την επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, δήλωσε ότι ο λόγος της αποχώρησής του ήταν ότι είχε ήδη επιβεβαιώσει τη συνεργασία του με «πολλά άλλα πρότζεκτ» πριν ανανεωθεί το Queer Eye για άλλη μια σεζόν.

Ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Brent ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτης του Berk τον Φεβρουάριο, και η νέα προσθήκη δήλωσε έκτοτε στο House Beautiful: «Δεν υπάρχει κανένα δράμα με κανέναν από εμάς. Είμαστε όλοι σε μια ομαδική συνομιλία. Περνάμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας».

Και πρόσθεσε: «Το μυαλό και η καρδιά όλων είναι στο σωστό σημείο. Είναι πραγματικά υγιείς αυτή τη στιγμή και είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη σεζόν».

Ο Brent είχε ήδη μιλήσει για το πιθανό μέλλον του στη σειρά πριν επιβεβαιωθεί η θέση του.

Ο πρωταγωνιστής του Nate & Jeremiah Home Project είχε δηλώσει στο People: «Είμαι ανοιχτός σε όλα. Αγαπώ αυτά τα αγόρια. Είμαι φίλος μαζί τους και έχω μεγάλο σεβασμό για αυτό που κάνει η εκπομπή και αυτό που αντιπροσωπεύει».
Δες και αυτό!