“Το Καλοκαίρι της Κάρμεν”: Στους κινηματογράφους από το Cinobo

07/06/2024
από
Το Καλοκαίρι της Κάρμεν”, του Ζαχαρία Μαυροειδή, έρχεται από 13 Ιουνίου στους κινηματογράφους από το Cinobo.

Ανάλαφρη και αστεία, η νέα ταινία του Ζαχαρία Μαυροειδή («Απόστρατος») είναι ένας πολύχρωμος ύμνος στο αιώνιο καλοκαίρι της νεότητας και στην απεριόριστη δύναμη της φιλίας. Μια ιστορία παρατεταμένης ενηλικίωσης στον δρόμο για την αυτογνωσία, που αναθεωρεί το τι σημαίνει να ξεμένεις Αύγουστο στην Αθήνα.

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας “Το καλοκαίρι της Κάρμεν”:

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Μαυροειδής
Σενάριο: Ζαχαρίας Μαυροειδής, Ξενοφών Χαλάτσης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θεόδωρος Μιχόπουλος GSC
Μουσική: Ted Regklis
Παραγωγή: Αταλάντη Α.Ε | Ιωάννα Μπολομύτη
Συμπαραγωγή: Αργοναύτες Α.Ε, Athens Productions Α.Ε./ Γιάννης Καραντάνης, ΕΡΤ, Ζαχαρίας
Μαυροειδής
Με την υποστήριξη: Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου | ΕΚΟΜΕ

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Τσιαντούλας, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Νικόλας Μίχας, Βασίλης Τσιγκριστάρης


Σχετικά με το Cinobo: Το Cinobo είναι η ελληνική streaming πλατφόρμα και εταιρία διανομής που ειδικεύεται στον ανεξάρτητο και arthouse κινηματογράφο. Ιδρύθηκε το 2020, έχει παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο και όραμά του είναι να φέρει το “μεγάλο σινεμά, σε όλες τις οθόνες”, συγκεντρώνοντας προσεκτικά επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα που είναι συχνά διάσπαρτο ή και δυσεύρετο. Σήμερα, το Cinobo δίνει πρόσβαση στον μεγαλύτερο κατάλογο ανεξάρτητου κινηματογράφου μέσω μιας εκτενούς επιμελημένης online ταινιοθήκης για όλες τις διαθέσεις. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δυνατή από εφαρμογή σε Smart TV, smartphone και tablet και μέσω του cinobo.com σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για 14 ημέρες και έκτοτε με 8.99€/ μήνα, δίχως μακροχρόνιες δεσμεύσεις, έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλο τον κατάλογο, με δυνατότητα παρακολούθησης από 2 οθόνες ταυτόχρονα και δυνατότητα προβολής εκτός σύνδεσης.


Πληροφορίες:

Το Καλοκαίρι της Κάρμεν
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Έτος Παραγωγής: 2023
Διάρκεια: 106′
Από 13 Ιουνίου στους κινηματογράφους από το Cinobo.
Επισκεφτείτε το Cinobo στα:www.cinobo.com | Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn | TikTok
Δες και αυτό!