Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 15χρονο με την κατηγορία της ομοφυλοφιλίας

25/05/2016

Ένα 15χρονο αγόρι σκότωσαν δια λιθοβολισμού οι τζιχαντιστές την περασμένη Δευτέρα στην ανατολική επαρχία Ντέιρ Αλ Ζουρ της Συρίας, με την κατηγορία ότι ήταν ομοφυλόφιλος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο Τζαμάλ Νασίρ Αλ Κουτζάν, 15 ετών, συνελήφθη από τη «θρησκευτική Αστυνομία» του ISIS στην πόλη Μαγιαντίν νωρίς την Κυριακή.

Το δικαστήριο της Σαρία έκρινε το παιδί ένοχο «σοδομισμού» και το καταδίκασε στη θανατική ποινή.

«Ο Αλ Κουτζάν λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου από τους τζιχαντιστές στην πλατεία Τζαραντίκ στην πόλη Μαγιαντίν το απόγευμα της Δευτέρας», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο ARA News, ζητώντας να μην αποκαλυφθεί το όνομά του.

«Στον λιθοβολισμό αναγκάστηκαν να συμμετάσχουν και κάποιοι από τους πολίτες», είπε η ίδια πηγή. «Το φρικιαστικό θέαμα έχει σοκάρει όλους τους κατοίκους της Μαγιαντίν», συμπλήρωσε η πηγή.

Μιλώντας στο ARA News και ο Άχμεντ Ραμαντάν, διαχειριστής της διαδικτυακής εκστρατείας «Η Ντέιρ Αλ Ζουρ σφαγιάζεται σιωπηλά», είπε:

«Το Ισλαμικό Κράτος έχει παραβιάσει όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα πραγματοποιώντας βαρβαρικές φρικαλεότητες εις βάρος των αμάχων, τιμωρώντας τους ανθρώπους με αβάσιμες κατηγορίες μόνο και μόνο για να κάνει επίδειξη της δύναμής του στους άμαχους και ειρηνικούς πολίτες».
Δες και αυτό!