Το δεύτερό της Pride πρόκειται να φιλοξενήσει η Ρόδος

20/06/2023
Έναν χρόνο πριν μια ομάδα νεαρών ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων αποφάσισε να παρελάσει υπερήφανα στο κέντρο της Ρόδου, θέλοντας να γιορτάσει το δικό της Pride.

Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που ενημερωθήκαμε για μια τέτοια προσπάθεια στο νησί. Δυστυχώς, όμως, τα επεισόδια δεν έλειψαν και εκεί, αφού ένα πλήθος με φασιστικές διαθέσεις προσπάθησε να διαλύσει την πορεία, εκτοξεύοντας απειλές, βρισιές και αυγά.

Φέτος, η “υπερηφάνεια” φαίνεται να επιστρέφει στη Ρόδο, με το ραντεβού να δίνεται για το Σάββατο (24/6) στις 17:00 στην Πλατεία Κύπρου.

https://www.instagram.com/p/CtpS0E4rczi/

Ευχόμαστε η πολύχρωμη πορεία να είναι γεμάτη με κόσμο! 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!
Δες και αυτό!