Τι θα δούμε στην 4η σεζόν του Sex Education που μόλις κυκλοφόρησε

123
Μετά από καιρό, το Sex Education έφτασε επιτέλους στο αποκορύφωμα του, καθώς η τέταρτη και τελευταία σεζόν μόλις έφτασε στο Netflix. 

Η εφηβική κωμωδία βρίσκεται στις οθόνες μας εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια και δημιούργησε μερικά από τα μεγαλύτερα breakout stars της δεκαετίας όπως ο Ncuti Gatwa, ο μελλοντικός σταρ του Doctor Who. Δυστυχώς όμως ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στο Moordale.

Μετά το κλείσιμο του Moordale Secondary School στο τέλος της τρίτης σεζόν, η τέταρτη σεζόν του Sex Education ξεκινά με τον Otis, τον Eric, την Aimee, τη Ruby και την παρέα να έχουν μετακομίσει στο Cavendish Sixth Form College.

Ο Otis δυσκολεύεται τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, η κατά κάποιο τρόπο φίλη του Maeve βρίσκεται σε κολέγιο συγγραφής στις ΗΠΑ και η σεξουαλική ένταση μεταξύ τους είναι μεγάλη. Στο Cavendish, ο Otis προσπαθεί να διαμορφώσει τον χώρο ως ο νέος sex therapist στο πανεπιστήμιο, αλλά υπάρχει ένας μικρός παθητικός επιθετικός ανταγωνισμός από τον μυστηριώδη νέο ειδικό του σχολείου στο σεξ.

Dua Saleh as Cal Bowman in Sex Education.

Ο Eric προσπαθεί να αναμετρηθεί με τη θρησκεία του και την κουήρ ταυτότητά του, εξετάζοντας αν μπορούν να διασταυρωθούν μεταξύ τους, ενώ παράλληλα κάνει παρέα με ένα κουήρ ζευγάρι, την Abbie και τον Roman.

Η Aimee και ο Isaac περνάνε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, ο Adam εξερευνάει τη ζωή του ως ένα ανοιχτά bi αγόρι στο σχολείο, το Cal σκέφτεται διάφορα για την ταυτότητα φύλου του και τη φυλομετάβαση, και η Jean προσπαθεί να τα βγάλει πέρα ως μια μόνη μητέρα.

Η 4η σεζόν είναι τώρα διαθέσιμη για να την παρακολουθήσετε στο Netflix.