Λεσβιακός έρωτας στους μήνες του COVID-19 μέσω του Animal Crossing!

Δύο κοπέλες, που συγκατοικούσαν σε εστία, αναγκάστηκαν να αποχωριστεί η μία την άλλη, λόγω της πανδημίας, όμως, ζουν μια εικονική ιστορία αγάπης στο Animal Crossing, κάτι που αυξάνει τα επίπεδα καταπληκτικότητας του παιχνιδιού κατά περίπου 10.000%!!

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στην κοινωνική απομόνωση και σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν ο κόσμος ταξιδεύει μέσα στον μαγικό ψηφιακό κόσμο για να περάσει τον χρόνο του.

Έτσι και στο παιχνίδι Animal Crossing, δημιουργείς το νησί των ονείρων σου, στέλνεις δώρα σε φιλικά πρόσωπα που παίζουν κι εκείνα και επισκέπτεσαι εικονικά στα δικά τους νησιά.

Μία παίχτρια ηλικίας 18 ετών έκανε χρήση αυτής της λειτουργίας για να διατηρήσει επαφή με τη συγκάτοικό της, όταν η εστία τους έκλεισε λόγω του κορονοϊού, και η σχέση τους γρήγορα εξελίχθηκε από φιλική σε flirty, με τρόπο που θα μπορούσε να συμβεί μόνο μέσα στο Animal Crossing.

“Ξεκίνησε όταν είδα μια ζωγραφιά που είχε στο νησί της με τα avatar των δυο μας με μικρές καρδιές γύρω τους” , γράφει στο Reddit.

“Το βρήκα πολύ χαριτωμένο (σε πλατωνικό τρόπο) και ήξερα ότι είχε αφιερώσει πολύ χρόνο σ’ αυτό, έτσι το έβαλα κι εγώ στο νησί μου.

Από τότε μου στέλνει γράμματα με καρδιές, επισκέπτεται το νησί μου ακόμη πιο συχνά, μέχρι που προσπαθεί να διώξει τον αγαπημένο κάτοικο (Beau) από το νησί της, ώστε να μπορεί να έρχεται στο δικό μου” .

Επιπλέον, φοράει το άβαταρ της μίας τα ρουχαλάκια του άβαταρ της άλλης, με την κοπέλα να σημειώνει ότι η συγκάτοικος είναι ανοιχτά λεσβία, όμως, η ίδια προβληματίζεται τώρα για τη δική της σεξουαλικότητα.

“[Η συγκάτοικος μου] τραβούσε μεγάλη προσοχή από τα κορίτσια στην πανεπιστημιούπολη, και ζήλευα καμιά φορά, αλλά σκεφτόμουν ότι ήταν επειδή είμαι προστατευτική ως φίλη» , έγραψε.

“Τώρα, όμως, δεν είμαι τόσο σίγουρη.”  

Το φλερτ σύντομα μεταφέρθηκε κι έξω από το παιχνίδι, κλιμακώνεται με φιλοφρονήσεις, κείμενα για καληνύχτα, Snapchat, και χαριτωμένα ψευδώνυμα.

“Το θέμα είναι, ότι μου αρέσει” , γράφει η κοπέλα, “Με κάνει να νιώθω αγαπητή, όπως ποτέ δεν ένιωσα πριν. Με κάνει να αισθάνομαι ευτυχής που έχω ρομαντικά συναισθήματα, παρά φοβισμένη ή αηδιασμένη. Δεν είμαι σίγουρη αν έχω συναισθήματα γι’ αυτήν, γιατί ειλικρινά δεν ξέρω πώς μοιάζει αυτό το συναίσθημα, αλλά με κάνει να αισθάνομαι τόσο χαρούμενη.”

Κλείνει γράφοντας: «Δεν ξέρω αν με φλερτάρει, ή αν απλά προσπαθεί να με κάνει να αισθάνομαι λιγότερο μόνη κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά σε κάθε περίπτωση αισθάνομαι κάτι. Πρέπει να της πω πώς νιώθω, ή πρέπει να περιμένω μέχρι να τελειώσει η καραντίνα για να δω αν αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο;”

Το Reddit απάντησε ομόφωνα – σίγουρα σε θέλει!

“Ακολούθησέ το. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί” , έγραψε κάποιο άτομο, “Μην κοιτάς πίσω αυτήν τη στιγμή, ή μια ή δύο δεκαετίες από τώρα, απλά πες “κι αν;” Δες αυτήν τη στιγμή και πες “No Regrets!”

“Πες της πώς αισθάνεσαι!” είπε ένα άλλο άτομο: “Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέχρι να προσπαθήσεις, αλλά νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά για σένα” .

Ταξιδέψαμε σε ένα τροπικό νησί με το Animal Crossing: New Horizons