Τέμπη: Πάνω από μισό εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού

22/02/2024
από
Η εκστρατεία, που ξεκίνησε η Μαρία Καρυστιανού για το έγκλημα στα Τέμπη, ξεπέρασε τις 500.000 υπογραφές και συνεχίζει να χρειάζεται την υποστήριξή μας.

Η Μαρία Καρυστιανού πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων των Τεμπών και μητέρα ενός εξ αυτών, ξεκίνησε την εκστρατεία ζητώντας δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών.

«Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν από τη Βουλή την έναρξη των διαδικασιών για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργ΄βν, καθώς και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, όταν προκύπτει ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων.

«Η ατιμωρησία πολιτικών προσώπων δεν συνάδει ούτε με την ηθική ούτε με τη δημοκρατία, αρετές για τις οποίες είμαστε περήφανοι!», αναφέρεται στην πλατφόρμα με την εκστρατεία.

Μέχρι στιγμής οι υπογραφές έχουν φτάσεις τις 628,277, ξεπερνώντας τον στόχο των 500.000. Τώρα, επόμενος στόχος είναι οι 1.000.000 υπογραφές.

Στηρίξτε και εσείς την προσπάθεια των οικογενειών των θυμάτων αλλά και όλων των πολιτών που απαιτούν να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα.

Υπογράψτε το ψήφισμα ΕΔΩ και στη συνέχεια επιλέξτε κοινοποίηση αντί κατάθεσης χρημάτων, με email επιβεβαίωσης, ώστε να είναι έγκυρη η υπογραφή σας.
Δες και αυτό!