Τα κορίτσια του The Booth με τα μπλουζάκια για τη στήριξη του 11528

09/10/2020
από

Τα κορίτσια του The Booth φόρεσαν τα συλλεκτικά μπλουζάκια για τη στήριξη της ΛΟΑΤΚΙ+ Γραμμής 11528, από το Fabric Republic.

Τα κορίτσια, την ίδια μέρα με την ανακοίνωση της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται στην εκπομπή τους με τα χρώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ υπερηφάνειας.

Μήνυμα αγάπης

“Η αγάπη δεν έχει όρια!” γράφει η λεζάντα στο σχετικό ποστ της εκπομπής στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE BOOTH (@opentvthebooth) στις

Η Κρυσταλλία Ρήγα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου, η Σοφία Μουτίδου έκαναν η κάθε μία τους ξεχωριστή ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό για social media με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

“Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που είμαστε κομμάτι όλου αυτού. Στηρίξτε το, γιατί πρέπει πια, όχι απλά να λέμε την άποψή μας μεταξύ μας, όταν ακούμε κάτι που είναι άδικο, αλλά να παίρνουμε θέση πια παιδιά. Το βλέπετε, ότι όταν παίρνουμε θέση γίνονται τεράστιες αλλαγές” , τόνισε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με τη Σοφία Κουρτίδου να συμπληρώνει ότι “Πρέπει να παίρνουμε θέση κάθε μέρα, παιδιά.” 

“Δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά…” 

Ακόμη, σχολιάζοντας το μπλουζάκι που έγραφε: “Δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά…” είπαν όλες ότι δεν υπάρχει “αλλά”, ή είσαι ή δεν είσαι ομοφοβικός, με την Πηνελόπη να αναφέρει ότι: “ή είσαι ομοφοβικός ή δεν είσαι. Πρέπει να παίρνεις σοβαρή θέση. Δεν είσαι ομοφοβικός, άρα βοηθάς τους ανθρώπους γύρω σου. Δεν υπάρχει “αλλά” εδώ.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabric Republic (@fabricrepublic_gr) στις

Πώς ξεκίνησε η δράση

Η δράση με τα συλλεκτικά μπλουζάκια ξεκίνησε στο πλαίσιο του Athens Pride Week 2020, όταν το Fabric Republic δημιούργησε μια συλλογή, όπου κάθε ρούχο κρύβει μια ιστορία και δημιουργεί συναισθήματα.

Με την αγορά ενός συλλεκτικού t-shirt στηρίζεται η ΛΟΑΤΚΙ+ Γραμμή Ψυχολογικής Στήριξης 11528-ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, που έχει βρεθεί εκτός λειτουργίας, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Έτσι, με την πρωτοβουλία αυτή μέρος των εσόδων θα δωθούν για τις ανάγκες λειτουργίας της του 11528.

https://avmag.gr/130211/syllektika-mployzakia-gia-ti-stirixi-tis-loatki-grammis-11528/




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!