Στέφανος Κασσελάκης: «Είμαστε ήδη οικογένεια με τον Τάιλερ»

06/10/2023
από
Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», μίλησε για την επιθυμία του ίδιου και του συντρόφου του Τάιλερ, να επεκτείνουν την οικογένεια τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Alpha. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την ομοφοβία, την οικογένεια του με τον Τάιλερ, και την ισότητα στον γάμο.

Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής τον ρώτησε αν έχει δεχτεί bullying. «Σου έχει πει κάποιον κάτι στον δρόμο ενώ είσαι με τον Τάιλερ. Στην Αμερική μάλλον είναι πολύ δύσκολο», είπε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι δεν έχει δεχθεί ποτέ bullying. Συγκεκριμένα είπε: «Και στην Αμερική υπάρχει κάποια ομοφοβία και bullying αλλά δεν μου έχει τύχει. Μπορεί καμιά φορά κάποιος να κοιτάει με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της ημέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε».

«Ο Τάιλερ είναι ένα χρυσό παιδί που έχει βοηθήσει πολύ κόσμο στα νοσοκομεία, στης ΜΕθ», συμπλήρωσε.

«Η αγάπη κάνει την οικογένεια»

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε προς το θέμα της οικογένειας. «Όταν λες ότι θα κάνετε οικογένεια τι εννοείς; Κάτι παραπάνω από την πανέμορφη σκυλίτσα σας;», τον ρώτησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη η ύπαρξη εκείνου και του Τάιλερ σχηματίζουν ήδη μια οικογένεια.

«Θεωρώ ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο, με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημά σου. Δύο άνθρωποι που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Θα θέλαμε όμως να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα και των δύο να μεταφερθεί στα παιδιά.

«Προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλο και θέλουμε να υπάρχει αυτή η συνέχεια. Και είναι πολύ σημαντικό ότι άλλα ζευγάρια επιλέγουν την υιοθεσία, και στα μάτια μου είναι εξίσου οικογένειες. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, μιλάμε για ζωές του κόσμου», είπε.

«Πρέπει να το καταλάβει αυτό η κυβέρνηση κι άμα θέλει νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ έχουμε καταθέσει ένα περίπου πριν από ένα χρόνο. Αν θέλουν, να το ξαναστείλουμε», πρόσθεσε, τονίζοντας κιόλας ότι ήταν λάθος που δεν πέρασε κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ότι το σύμφωνο συμβίωσης ήταν μια τεράστια τομή.
Δες και αυτό!