Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός χορευτής Στέφανος Δημουλάς μίλησε για την ανιδιοτελή αγάπη που έχει λάβει από την οικογένειά του.
Μιλώντας για τους γονείς τους και το εξώφυλλο που είχε κάνει με τον πατέρα του, ο χορευτής εξομολογήθηκε: «Εγώ δεν έκανα ποτέ coming out στην οικογένειά μου, ήμουν άνθρωπος που θεωρούσε τελείως φυσιολογικό αυτό που ζει.
«Το εξώφυλλο που έκανα με τον πατέρα μου στο Attitude άλλαξε όλη την αγάπη και την αποδοχή που είχα στο μυαλό μου για το τι πραγματικά είμαι».
Ωστόσο, ενώ η οικογένειά του τον στήριζε, δεχόταν παράλληλα πολλά ομοφοβικά σχόλια εξαιτίας της ταυτότητας του ίδιου.
«Οι γονείς μου δέχθηκαν αρκετά σχόλια για μένα στον Βόλο αλλά δεν τους ένοιαζε, γιατί αγαπούσαν τον γιο τους όπως εκείνος θέλει να είναι και όχι όπως οι γονείς θέλουν να είναι τα παιδιά τους. Ειδικά ο πατέρας μου που είναι δικηγόρος στο Βόλο, όταν του είπαν αν σου έλεγε ο γιος σου θέλω να παντρευτώ αυτόν τον άνδρα, εσύ πως αντιδράς, εκείνος απάντησε: όπως κι εγώ πήγα στον δικό μου πατέρα και του είπα ότι αγαπάω τη Λουκία, έτσι θα δεχθώ κι εγώ τον γιο μου», είπε συγκεκριμένα.
Για την ομοφοβία που έχει δεχθεί ανέφερε: «Δέχθηκα πάρα πολύ bullying. Θυμάμαι 14 ετών να τρέχω στην Ερμού του Βόλου γιατί υπήρχαν από πίσω δύο νταήδες με μηχανάκι. Δεν θυμάμαι καν τα πρόσωπά τους, φορούσαν κουκούλες, φώναζαν και μου πετούσαν πέτρες.
«Οι γονείς μου τρόμαζαν και στενοχωριόντουσαν».
«Αν πω όχι, θα πω ψέματα. Οπότε θα πω ναι, έχει συμβεί στο παρελθόν. Αν ένας άνθρωπος αισθάνεται ενδιαφέρον προς το ίδιο φύλο, δεν χρειάζεται να του μπαίνει η ταμπέλα ότι είναι ομοφυλόφιλος ή ότι είναι ετεροφυλόφιλος. Η ερωτική φύση μπορεί να εκφράζεται με πολλούς τρόπους και σε πολλές κατευθύνσεις», πρόσθεσε ο Στέφανος Δημουλάς, όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος τον ρώτησε για το εάν έχει υπάρξει άτομο που να τον προσέγγισε ερωτικά, ενώ στο παρελθόν του είχε κάνει bullying.
Σχετικά με το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο αλλά και την παρένθετη κύηση, ο χορευτής είπε: «Είναι πολύ όμορφο οποιοδήποτε παιδάκι να λαμβάνει την αγάπη σε ένα υπέροχο οικογενειακό περιβάλλον, ό,τι κι αν είναι αυτό. Δεν έχει σημασία ποιος μεγαλώνει ένας παιδάκι, αλλά το πώς.
«Συμφωνώ και με την παρένθετη διαδικασία. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο το οποίο να καλύπτει όλες αυτές τις εκφάνσεις της σύγχρονης κοινωνίας».