Σοβαρός σχολικός εκφοβισμός 7χρονης: Βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες

26/05/2023
από
Νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού καταγράφηκε σε Δημοτικό σχολείο της Αττικής με θύμα μια 7χρονη μαθήτρια η οποία βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου.

Σύμφωνα με το Rosa.gr, η 7χρονη, η οποία πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού, μίλησε στους γονείς της για το τι της είχε συμβεί όταν σχόλασε και γύρισε σπίτι. Το παιδί δεν ήθελε να το συζητήσει όσο ακόμα βρισκόταν στον χώρο του σχολείου. Είναι αξιοσημείωτο ότι το σχολείο δεν ενημέρωσε τους γονείς, και όλες οι λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν από το ανήλικο παιδί.

Η 7χρονη βρέθηκε από άλλα παιδιά δεμένη και φιμωμένη στις σχολικές τουαλέτες. Συγκεκριμένα, ο πατέρας αναφέρει: «Ήμουν στην εργασία μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη μαμά της μικρής να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του Δημοτικού δεμένη και με ταινία στο στόμα. Πήγα από εκεί, είχε γίνει 2 ώρες νωρίτερα το περιστατικό, όπως ισχυρίζεται το παιδί. Την βρήκαν κάποια κορίτσια στην τουαλέτα. Η μικρή είναι σε σύγχυση, ήταν 2 – 3 παιδιά που της το έκαναν αυτό, μεγαλύτερα που δεν τα ξέρει».

Σύμφωνα με τον πατέρα, η οικογένεια θα κινηθεί νομικά υποβάλλοντας μηνύσεις. Όπως αναφέρει, «ακολουθούμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να μπορέσει, όχι μόνο το παιδί μου, όλα τα παιδιά του κόσμου, να έχουν ένα καλύτερο μέλλον στο σχολείο».

Να σημειωθεί ότι από την αρχή του έτους έχουν καταγραφεί δεκάδες περιστατικά σχολικού εκφοβισμού, αλλά και έντονη βία μεταξύ ανηλίκων εκτός του σχολικού περιβάλλοντος.
Δες και αυτό!